06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

LEITZ - német minőség és tradíció 1871 óta!

leitz_korona

Látja otthona levegőjét? A „TruSens” légtisztítók megmutatják Önnek. Ismerje meg a LEITZ „TruSens” termékcsalád csúcstechnológiás légtisztítóit.

Akár 70 m²-es helyiségek levegőjének tisztítására is alkalmasak a LEITZ „TruSens” légtisztítók. A dupla rétegű szűrésnek illetve az UV sterilizálásnak köszönhetően kiszűrik a mikroorganizmusokat, vírusokat, baktériumokat és repülő allergéneket, megszűrik a dohányfüst, illetve a főzés, takarítás után visszamaradt szagokat, emellett magába szívja az állati szőrszálakat is. Igazán tiszta levegőt és jólétet biztosít, bárhová is helyezi.

leitz_korona

Független, harmadik fél által végzett teszt kimutatta, hogy a LEITZ „TruSens” légtisztítók elpusztítják a levegőből a koronavírus 99,99%-át.*

A PureDirect technológia kényelmesebben és hatékonyabban oszlatja el a levegőt. Ez a szabadalmaztatott technológia két légáramot használ, amely messzebbre és egyenletesebben oszlatja el a levegőt az egész szobában, ezáltal minimalizálja a holtterek előfordulását.

*Független, harmadik fél által végzett teszt emberi koronavírus (HCoV-229E) aeroszolokkal szennyezett zárt tesztkamrában, kétórás időtartamon keresztül. A HCoV-229e a SARS-Cov-2 széleskörűen használt helyettesítője. További információért látogasson el a www.leitz.com/trusenstest weboldalra.

Egyszerű használatot biztosító, intuitív érintőképernyős vezérlőpanel a ventilátor-sebesség szabályozásához, illetve az UV üzemmód és szűrőcsere indikátorok kijelzéséhez. Modern formatervezésének köszönhetően jól mutat minden otthoni vagy kisirodai környezetben. Egyszerűen hordozható és áthelyezhető az elegáns, integrált fogantyúval.

leitz_korona

A 360º-os szűrő minden irányból képes kiszűrni a szennyező anyagokat és a VOC gázok/szagokat. A szén előszűrő elnyeli a szagokat, egyes gázokat, valamint kiszűri a port, és állatszőröket, a részecskeszűrő kiszűri az allergéneket, az UV-C fény elpusztítja a szűrőn fennakadt vírusok és baktériumok 99%-át.

Minden „TruSens” légtisztító modellt felszereltek egy olyan jelzőegységgel, amely figyelmeztet, ha a szűrők vagy az UV-C lámpa cseréje esedékessé válik. Így mindig birtokában lehet azoknak az információknak, amelyek a légtisztító optimális működésének biztosításához szükségesek.

A LEITZ „TruSens” speciális szűrői még hatékonyabban javítják a levegő minőségét adott problémákra összpontosítva.

HEPA Szag- és VOC- szűrő: 3 rétegű szénszűrőt alkalmazó szűrőrendszer, mely hatékonyan semmisíti meg a főzéssel, takarítással járó kellemetlen szagokat és szűri ki a levegőben található illékony szerves vegyületeket.

HEPA Allergia- és influenzaszűrő: vírusok ellen kifejlesztett HEPA-szűrő és aktivált szénszűrő kombinációját alkalmazó szűrőrendszer, mely kiszűri az allergének és influenza vírusok, beleértve a H1N1 vírus 99,97%-át.

HEPA Háziállatszűrő: mosható előszűrőt és 2-rétegű szénszűrőt alkalmazó kombinált szűrőrendszer, mely a szokásos háztartási allergéneken és szennyezőanyagokon kívül 99,97%-os hatásfokkal szűri ki a levegőben szálló állatszőrt.

 

A Leitz légtisztító termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.