06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Rólunk

Ördög Papír – a jó választás, és akár díjtalan kiszállítás

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.

24 éve a Vevőinkért

24 éve működik vállalkozásunk, ami felemelkedő tendenciát mutat a papír, író- és irodaszerek forgalmazása terén.
A közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően jó árakkal és színvonalas kiszolgálással állunk Vevőink rendelkezésére.

Ördög család

Lakossági ellátás

Cégünk 24 éve képviselteti magát a papír, író- irodaszer piacon. Mind a 4 üzletünkben és webáruházainkban is forgalmazunk minden olyan iskolai terméket, melyre a gyerekeknek szüksége lehet az iskolában, a radírtól kezdve az iskolatáskáig.

Széleskörű és minden kornak megfelelő bőséges füzetválaszték, írószerek több száz fajtája jobb és balkezeseknek egyaránt. Technika órára való felszerelés, legyen az olló, ragasztó, kreatív termékek, rajzlap-és technika csomagok, készségfejlesztő termékek, tisztasági csomag stb. A matematikához való felszerelések teljes tárháza a számolópálcáktól kezdve a körzőkön át egészen a rádiusz és lépték vonalzókig.

Velünk nem hibázhat, ugyanis vállalatunk kínálatában közel 50 fajta hibajavító közül válogathat. Ha pedig a maximális figyelmet szeretné elérni és a lényegre térni tegye azt meg bőséges szövegkiemelő és jelölőcímke választékunkkal.

Üzleteinkben és online áruházainkban megtalálható még a háztartáshoz szükséges tisztítószerek, számítógépes kiegészítők, nyomtatók és nyomtató patronok. Csomagoló anyagok az egyszerű háztartási csomagolóktól kezdve a díszes, alkalmi díszcsomagolók, dísztasakokig. Hobby, kreatív és party kellékek széles választéka.

Továbbá különböző szolgáltatásokkal segítjük a diákok és a vásárlók mindennapjait, mint például nyomtatás, fénymásolás, szkennelés, laminálás, spirálozás, faxolás, GLS csomagfeladás és GLS csomagátvétel.

Teljes körű cégellátás

Vállalatunk 1998 óta végez teljes körű cégellátást a gémkapocstól az irodabútorig.

Nálunk minden olyan terméket megtalál, melyre az irodájában szüksége lehet. Irodai papíráruk összes fajtája, minden méretben, színben és minőségben. Iratrendezéshez szükséges elválasztó lapok, regiszterek, genothermek, mappák, irattálcák, iratpapucsok, archiváló konténerek és ezek összes kellékeik, kiegészítőik.

Elérhető nálunk lézer és tintasugaras nyomtató gépek és ezek összes fajtájának a kellékanyag kínálata. Forgalmazunk minden olyan írószert és irodaszert, ami elengedhetetlen a mindennapi munkához, mint pl.: golyóstoll, zseléstoll, markerek, szövegkiemelők, kréták stb. Csomagoláshoz szükséges minden kellék a csomagolószalagtól kezdve egészen a tárolódobozokig.

Megtalálja még kínálatunkban azokat az irodai kiegészítőket, amelyek alapvető felszerelése egy íróasztalnak, mint pl.: tűzőgép, lyukasztó, kapocskiszedő, olló, könyökalátét, névjegykártyatartó és stb. Számítógépes tartozékok, perifériák, kábelek, adattárolók és mobiltelefon kiegészítők.

A létesítmény üzemeltetéséhez szükséges tisztítószerek, konyhai kiegészítők, élelmiszerek és bútorok széles választéka. Munkavédelemmel kapcsolatos felszerelések, munkaruhák, elsősegély ládák, légtisztítók, párásítók. Nyomtatványok és egyedi nyomtatványok forgalmazása több, mint 24 éve.

A családunk

Ördögné Pálocska Judit – ügyvezető

Ördög Mihályné Judit
Ördög Mihály - ügyvezető

 

Ördög Mihály – ügyvezető

Ördög Richárd – régióvezető Budapest

Ördög Richárd - régióvezető Budapest
Ördög Tivadar - régióvezető Debrecen

 

Ördög Tivadar – régióvezető Debrecen

Történetünk

1998 – Családi vállalkozásunk megkezdte a működését Debrecenben egy IV. emeleti panellakásból. A kezdéskor még csak a jelenlegi két ügyvezető volt jelen alkalmazottak nélkül. Az elinduláshoz egy mobiltelefonra, egy fax készülékre és egy Barkas kisbuszra volt szükség.  A kétszemélyes vállalkozás hamar túlnőtte önmagát és a lakást is

1999 –  Megalapítottuk az Ördög & Ördög Bt.-t, mellyel telephelyet kezdtünk bérelni a Jókai utcán. A cég fellendülése alkalmazottak felvételével párosult, így két eladóval bővült a csapat.

2002 – A rendeléseknek és a bővülő vevőkörnek hála a vállalkozás megvásárolta első saját tulajdonban lévő telephelyét Debrecenben a Monostorpályi úton. És egy szállító kollégával bővültünk.

2003 – Kinőttük a Bt. „cipőit” és megalakult az Ördög-Papír Kft.

2004 – A folyamatos bővülő nagykereskedelmi partnerek mellett egyre nagyobb igény volt a lakossági ellátásra, így megnyitottuk első kiskereskedelmi boltunkat Debrecenben a Szent Anna utcán, ahol egy újabb eladóval gyarapodtunk.

2006 –  Megnyitottuk első budapesti Kis-és Nagyker boltunkat Újpesten az OBI udvarban, ami elősegítette az országos szállítás logisztikáját egy eladó és egy szállító kolléga segítségével.

2007 – Betörtünk az internetes piac világába, megnyitotta kapuit az Ördög-Papír Kft. online áruháza, a webaruhaz.ordogpapir.hu

2008 –  A növekvő piaci helyzet kielégítése érdekében Budapesten is növelni kellett a kapacitásunkat, így megnyitottuk a budapesti központot Újpest szívében a Klauzál utcán. További két eladóval és egy szállító munkatárssal.

2009 – Bővülő kiskereskedelmi forgalom kiszolgálása érdekében egy újabb boltot nyitottunk Debrecen egyik legforgalmasabb helyén a nagyállomáshoz közel a Petőfi téren, ahol 2 eladó segítette a vevők kiszolgálását.

2011 – Vállalkozásunk karitatív irányba is terjeszkedni kezdett, megalakult „Az Ördög-Papír A Gyermekekért” alapítvány, mely hátrányos helyzetű és nehéz sorsú gyermekek, intézmények segítését szolgálja.

2012 – Debrecen észak-keleti részén a Kassai úton is megnyitja kapuit az Ördög-Papír Kft, ezzel is megkönnyítve a debreceni vásárlók életét.

2018 – Budapesten az OBI udvarban a munkaerő hiány miatt, Debrecenben a Szent Anna utcán az út átépítése és egyirányúsítás miatt bezártuk 2 boltunkat. Ezen boltjaink hamvaiból megszületett második online áruházunk az irosz.hu mellyel tovább erősítjük az e-kereskedelmi profilunkat.

2019 – Mind a 4 boltunkat gyerekbaráttá alakítottuk játszósarkak kialakításával, ezzel is könnyebbé téve a vásárlást vevőink számára.

2022 – Elkészült a megújult, modern weboldalunk.