06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Éljenek a ruhák!

leitz_korona

Minden ruhásszekrényben megbújik egy szeretett pulcsi, maxi ruha vagy különleges szoknya, ami arra, vár, hogy újra megmutassuk a világnak. Azonban az idő múlásával és a gyakoribb mosások miatt kedvenc darabjaink elveszítik újszerű formájukat.

A mindennapi használat során a rossz szagok mélyen behatolnak a ruha szövetszálaiba, továbbá a foltok és az izzadság is nehezítik a szövetszálak regenerálódását. A hosszú mosási programok és erőteljes mosószerek sem segítenek a ruhák élettartamának meghosszabbításában. Azonban a mosás után sem könnyítjük meg a ruhák sorsát, a szárítógépben akár 58 °C-on is „sütjük” őket ami jelentős szövetkárosodáshoz vezethet.

Tudta, hogy

  • a szövet már 5 mosás után károsodik, a színei megfakulnak, elveszti eredeti puhaságát, durva tapintásúvá válik?
  • 20 mosás után a ruha felületén bolyhok képződhetnek?
  • 30 mosás után a szövetszálak már visszafordíthatatlanul károsodhatnak?
  • egy átlagos 2 órás mosás során a ruhák akár 175 km-t is utazhatnak a mosógép dobjában?
  • a mosási program során 168 km/óra sebességgel is centrifugálhatjuk a ruhákat?

Mindezek miatt a kedvenc ruháinknak extra törődésre van szüksége, hogy hosszú ideig megőrizzék újszerű kinézetüket. A COCCOLINO márkát senkinek sem kell bemutatni, Magyarországon már 25 éve szeretjük COCCOLINO mackót aki elképesztő illatával mindenki szívébe belopta magát. A COCCOLINO család már nemcsak fantasztikus illatával varázsolja élménnyé a mosást, hanem ápolja és segít megvédeni szeretett darabjainkat a mosás során fellépő ruhaöregedést okozó hatásokkal szemben. A különleges Care Serum mélyen behatol a ruha anyagába, és bevonja a szövetszálakat, ezáltal védőréteget képez, így segít megóvni a ruhákat. A COCCOLINO „Care” mosókapszula pedig segít megóvni a színeket, eltávolítani a bolyhokat, miközben a foltokkal is felveszi a harcot. Hármas hatása segít megvédeni a ruhákat, hogy hosszan tartóan újnak nézzenek ki.

A COCCOLINO „Care” mosószerek

hármas hatása segít megvédeni a ruhákat, hogy hosszan tartóan újnak nézzenek ki.
egyes variánsai a színes, fekete vagy akár gyapjú és selyem ruhák mosására is alkalmasak, mindegyik variáns gyengéden tisztít, emellett ápolja és védi szeretett ruhadarabjainkat.
mellé használja kedvenc COCCOLINO öblítőjét, hogy a ruhák a mosás után, szárítás alatt és a ruhásszekrényben is frissen illatozzanak!
COCCOLINO! Éljenek a ruhák! Próbálja ki Ön is, most akciós áron!

leitz_korona

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.