06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Adatbiztonság felsőfokon!

Az APC szünetmentes tápegységei (UPS) garantált áramvédelmet biztosítanak a csatlakoztatott elektromos berendezéseknek. Ha az áramellátás megszakad vagy a biztonságos szinteken kívül ingadozik, a UPS azonnal tartalék-energiaellátást és túlfeszültség-védelmet biztosít a csatlakoztatott érzékeny berendezések számára.

Az APC by Schneider Electric szünetmentes tápegységei számítógépek és perifériaeszközök, hálózatok és szerverek, valamint adatközpontok és létesítmények számára kínál UPS-megoldásokat.

Közel négy évtized alatt az APC a megbízható áramellátás és a fizikai informatikai infrastruktúra ipari szabványává vált. Mára vezető név lett a kis és nagy informatikai részlegek körében és az értékesítési partnerek hatalmas közösségében, innovációik pedig általánosan ismertté tették termékeiket, mivel infrastrukturális, felügyeleti és biztonsági megoldásaik világszerte nyújtanak védelmet a szervezeteknek.

Az 1990-es években az APC újabb piacokra lépett be 155 új termékkel. Ilyen volt például a SurgeArrest ® túlfeszültség elleni védőberendezés; a Mátrix-UPS®, az iparág első moduláris UPS-e; a Smart-UPS új generációja; a vállalat első Back-UPS Pro® modelljei és a Symmetra® Power Array™, amely forradalmasította az iparágat, mivel redundanciát, skálázhatóságot és szervizelhetőséget kínál egyetlen megoldásban.

2007. február 14-én az APC céget felvásárolta a Schneider Electric, egy multinacionális európai vállalat, amelynek energiamenedzsmenttel és automatizálással kapcsolatos szakértelme világszerte ismert. Ez vezetett a kritikus tápellátási és hűtési szolgáltatások (CPCS) üzletág megalapításához, amely most már az APC és az MGE UPS Systems márkákat is magában foglalja.

 

Az APC termékek megvásárolhatóak a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.