06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Kellemes illatú és tiszta kéz, kézmosás után!

Ha egy mikroszkóp lencséjén keresztül néznénk az otthonunkat, valószínűleg elszörnyednénk attól, milyen rengeteg baktérium és vírus van otthonunkban a távirányítónkon, a kapcsolókon, az ajtók kilincsein, a nappali padlóján és a konyhapulton.

A pandémia idején a fertőtlenítés elengedhetetlenné vált a fertőzések elkerülése érdekében, ezért fontos tudunk, hogy nem minden tisztítószer fertőtlenít is egyben, és nem a klór az egyetlen megoldás.

A SANYTOL az antibakteriális szakértő olyan folyékony antibakteriális szappant fejlesztett ki, amely bőrlágyító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező természetes kivonatokat tartalmaz – aloe vera, zöld tea, mandulatej, méhpempő. Az antibakteriális összetétel segít védekezni az agresszív külső hatások ellen és tisztává, puhává, hidratáltá és kellemes illatúvá varázsolja a kezet.

Alap óvintézkedések hazaérkezéskor:

  • Mosson kezet, amint belép az otthonába. Ez most fontosabb, mint valaha. Amint hazaér, azonnal mosson kezet, még mielőtt a távirányítóért nyúlna, vagy kivenne egy darabka sajtot a hűtőből, bármilyen éhes is legyen. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) információi szerint a napi ötszöri kézmosás felére csökkenti a vírusfertőzés veszélyét.
  • A tisztítás nem egyenlő a fertőtlenítéssel. A rendszeres takarítás az esetek nagy részében eltünteti a szennyeződéseket és csökkenti a kórokozók számát a felületeken, de sokszor ez nem elég ahhoz, hogy megakadályozzuk a fertőzések terjedését. Fontos, hogy valamennyi kórokozót elpusztítsuk, ehhez pedig olyan termékeket kell használunk, melyek fertőtlenítő hatása bizonyított, így azok nem csak tisztítószerek, hanem fertőtlenítő funkciót is betöltenek. A jól ismert klór mellett a SANYTOL klórmentes fertőtlenítőszerei is alkalmasak erre a feladatra.
  • Miket kell leggyakrabban fertőtleníteni? A SANYTOL márka képviselői azt javasolják, hogy otthonunk gyakran használt felületiet – a kilincseket, kapcsolókat, fogantyúkat-, a többek által használt helyiségeket – például a fürdőszobát-, és a konyhai felületeket, különösen az élelmiszerrel érintkező pultokat gyakran fertőtlenítsük. Így otthonunk nem csak tiszta lesz, hanem vírusokat is távol tarthatjuk.

A SANYTOL folyékony szappan termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.