06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Boldog Születésnapot STAEDTLER „Noris”!

Az ikonikus sárga-fekete csíkos idén ünnepli 120. születésnapját!

A naprakész STAEDTLER „Noris” termékek egészen az óvodás korcsoporttól a tinédzsereken át a felnőttekig mindenkinek a mindennapok szerves részét képzik. Sok vásárló érzelmileg kötődik a márkához, hiszen vele együtt nőttek fel és használják azt egész életükben.

A szülinapi újdonságok között több STAEDTLER „Noris” készletet is találunk.

Az idei évben a dizájn is szembeötlő, hiszen a megújult csomagolás is az évfordulót ünnepli.

Ha íráshoz, rajzoláshoz vagy vázlatkészítéshez keres ceruzát, akkor a STAEDTLER „Noris” a tökéletes választás. Magas a törésállóságuk és különleges a hegykialakításuk, könnyen radírozhatók, hatszögletű testük kényelmes fogást eredményez. Megkapta a PEFC tanúsítványt, megfelel a fenntartható erdőgazdálkodás követelményeinek.

Az évfordulós termékek között radírokat is találunk: a „Noris N20” és a „Noris N40” kiváló minőségű termékek. Minimálisan morzsolódik, celofán csomagolása praktikusan téphető nyitószalaggal rendelkezik. Ftalát- és latexmentes, használatakor a papír nem színeződik el.

Sztenderd méretű ceruzák hegyezésére a STAEDTLER „Noris” egylyukú, tartályos hegyezőt ajánljuk. Jobb- és balkezesek is egyaránt használhatják, mindkét irányba lehet vele hegyezni.

A digitális oktatás és a home office ösztönözte ennek az újdonságnak a kifejlesztését: érintőceruza, érintőképernyős készülékekhez – STAEDTLER „Noris Digital”.  Az első érintőceruza, mely az innovatív Wopex alapanyagból készült, hagyományos ceruzaformája kényelmes fogást eredményez. Passzív EMR technológiával van ellátva, így nincs szükség akkumulátorra, vagyis nem igényel töltést.

 

A STAEDTLER “Noris” termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.