06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Alakítsa ki saját ergonomikus munkahelyét!

Leitz ergonómia

Az irodai vagy otthoni munkavégzés során hosszú órákat töltünk el ugyanabban a pozícióban, helytelen testtartásban, mely idővel nyaki megerőltetést, vállfájást és derékfájást eredményez, nem beszélve a többi mozgásszervi problémáról.

 Válogasson kedvére ergonomikus irodai kiegészítőink között és vásárlása mellé most ajándékot adunk! A promóció időtartama 2022. április 1. – július 30.

Íme, néhány tipp ahhoz, hogyan teheti kényelmesebbé a számítógépes munkavégzést és javíthatja közérzetét a munkanap során.

Javítsa a testtartását ergonómiai kiegészítőkkel! Ergonomikus munkaállomás kialakításához nem feltétlenül szükséges drága, ergonomikus szék vagy asztal beszerzése. Már néhány egyszerű kiegészítő – például laptop- vagy monitorállvány, csuklótámasz, lábtámasz használatával is jelentősen javítható a testtartás, így kényelmesebben, jobb minőségben és nagyobb hatékonysággal dolgozhat.

Ügyeljen a testtartására a nap folyamán! A helyes testtartás tudatos gyakorlása kedvezően befolyásolja az önbizalmunkat, energiaszintünket és termelékenységünket (akár egy kis cetlit is ki tehet az asztalára emlékeztetve magát a helyes testtartás fontosságára).

Mozogjon minél többet, nyújtózkodjon, mozgassa meg ujjait, lábujjait, bokáját, térdéd, nyakát. Ha ülőpárnán vagy nagylabdán ül, guruljon vele, gömbölyítse hátát. Sétáljon fél óránként pár percet. Építsen be minél több mozgást a napjaiba, minden egyes mozdulattal magának tesz jót!

 

A Leitz Ergo termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.