06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Tavaszi színekben újul meg a nagy kedvenc!

Zebra toll

Tavasszal megújul a természet, nyílnak a virágok és ezer színbe öltözik a táj. Ebből a megújulásból merített ihletet a ZEBRA és adta ki májusban régi-új kedvencét, az F-301 golyóstollat gyönyörű pasztell színekben. Az F-301 a legismertebb és legkeresettebb fémtestű ZEBRA golyóstoll. Megbízható, tartós, szép írásképpel rendelkezik.

A megnyugtató pasztellszínek sosem mennek ki a divatból, 2022-ben is nagyon felkapott színárnyalatok, hiszen szinte mindennel kombinálhatóak. Stílusos és egyben hasznos kiegészítő, finom színeivel könnyen a hölgyek kedvelt íróeszközévé válhat.

Az eredetileg fekete, kék, zöld és bordó fémtestű megjelenést friss színekkel dobta fel a ZEBRA márka, így a pasztell zöld, pasztell kék, pasztell sárga, pasztell lila és pasztell rózsaszín árnyalatokkal azoknak a táskájába is bekerülhet, akik esetleg eddig a klasszikus, sötétebb árnyalatok miatt nem választották ezt a típust.

Kialakítása hozza az eredeti elképzelést. Erős fém klipének köszönhetően stabilan rögzíthető, rozsdamentes acél testét könnyű tisztán tartani, kialakítása időtálló. Előnye továbbá, hogy cserélhető betétes, így abban az esetben sem kell megválnia kedvenc íróeszközétől, ha kifogyna a tinta. A golyóstoll színes külseje olajbázisú kék tintát rejt. Irodai munkához, tanuláshoz is bátran ajánljuk, mert nem maszatolódik, íráshossza kiváló és hamar szárad a papíron. Kényelmes fogásával és lágy tintájával könnyed írást tesz lehetővé.

 

A Zebra golyóstoll termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.