06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

STAEDTLER ceruzák az iskolakezdésre!

Az iskolakezdésre az írószer- és kreatív cikkeket gyártó STAEDTLER színes portfólióval rendelkezik, kiváló minőségű termékeik az első osztályosoktól a felsőbb évfolyamok diákjain át a felnőttekig mindenkinek tökéletes választás.

A STAEDTLER egy mindennapi hasznos segítőt ajánl a diákok számára a „Noris Eco” készlet személyében. A hatszögletű 3 db HB keménységű ceruza, radírral és hegyezővel együtt egy sokoldalú, univerzális készlet íráshoz és rajzoláshoz.

Világszerte a ceruza a legfontosabb eszköz az írás tanulásakor. Különösen fontos a megfelelő eszköz használata a tanulási folyamat során, az ergonómia, a keménység és a törésállóság szintén kulcsfontosságú tényezők a korai íráskísérleteknél.

modern WOPEX anyagból készült színes ceruzák pihentető és kreatív időt biztosítanak a rajzlapnál. Ez az innovatív WOPEX anyag a fából készült kompozit (elsősorban faliszt) használatával lényegesen hatékonyabb fafelhasználást tesz lehetővé, mint a hagyományos ceruzák esetében. A gyártási folyamatnak köszönhetően nagy a törésállósága a ceruzáknak, így nyugodtan alkothatnak vele a gyerkőcök. Emellett a fa alapanyag rövid, energiatakarékos szállítási útvonalat jár be, kizárólag PEFC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntarthatóan kezelt erdőkből származik, főleg Németországból.

Az ergonomikus forma mellett a ceruzák csúszásmentes és puha felülete megkönnyíti a használatot. Élénk színeik gondoskodnak arról, hogy a tanulás szórakoztató legyen és jó hangulatban teljen. Klasszikus hatszögletű vagy ergonomikus háromszög alakban is kaphatók.

 

A Staedtler Noris termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.