06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Használata során az elnyelt dózis mértékét csökkenti...

Az elektromágneses sugárzás élettani hatásai:
Az elektromágneses sugárzás hatása az emberi testre a frekvencia függvényében változik. Az extrém alacsony frekvencia ingerhatással jár, míg a nagyfrekvencia (RF, és mikrohullámú) hőhatást kelt. Az katonai és rendfenntartó szervezetek által például tömegoszlatásra használt elektromágneses fegyverekről, melyek szintén erős, azonnali kellemetlen hatást fejtenek ki az emberre most nem ejtünk szót. Köztudott, hogy az emberi test több mint fele víz.

Az elektromágneses sugárzás a testünkben lévő víz molekulákat rezegteti, így azok oszcillálni kezdenek. Ez a mozgás vezet a testhőmérséklet részleges, vagy teljes emelkedéséhez. Ennek mértékegysége a Specifikus Abszorpciós Ráta (SAR). SAR [W/Kg] = P elnyelt teljesítmény [Watt] / W testsúly [Kg]. A vízmolekulák rezgésének mértéke a sugárzásteljesítményétől függ.
A sugárzás frekvenciája pedig befolyásolja, hogy testünk mekkora felületét éri hőhatás. Ennek oka, hogy a frekvencia egyenes matematikai összefüggésben áll a hullámhosszal. Szorzatuk adja meg az elektromágneses sugárzás terjedési sebességét. A sugárzás élettani hatásai lehetnek azonnaliak és a hosszú lefutásúak. A sugárzást korlátozó szabványokat készítő szervezetek, így az INCIRP is az azonnali hatásokat vették figyelembe a határértékek meghatározásakor. Az azonnali hatások közé tartozik a hőmérséklet növekedés, a reflexszerű ingerek, szívritmus-szabályzó készülékekre tett hatás és a látás romlása, melyek bizonyított tények.

A hosszú lefutású hatásokat sok kérdés övezi, és sok kutatás folyik körülöttük. Ilyen hatások lehetnek például az immunrendszer legyengülése, a hormon háztartás felborulása, a psziché instabilitása, a sejtrendszer gyengülése, a sejtek közötti kommunikáció lassulása vagy a rák kockázata. A nagy teljesítményű nagyfrekvenciás sugárzás tehát komoly káros hatással lehet a szervezetre. Ezzel a lakosságnak a munkáltatóknak és a munkavállalóknak is tisztában kell lennie.

EszmogCard

CR80 kártya méret 85,6 x 54 mm. Alapanyag: PVC 0,76 mm (30 mm + hatóanyag), fényes felület, vízálló laminálással Két oldalas színes nyomás (4+4 C).

„Space Harmony” által fejlesztett, gyártott és forgalmazott EszmogCard része a Védőeszköz elektromágneses sugárzások hatásának csökkentésére, benyújtott és nemzetközi szabadalommal védett termékcsoportnak. Mely a rádiófrekvenciás információtovábbítást megvalósító eszközök, így többek között a mobil telefonok, WiFi berendezések, vezeték nélküli rövid hatótávolságú kommunikációs eszközök használata során keletkezett sugárzás mérséklésére szolgál.

Az EszmogCard védőeszköz 3-4G és napjainkban bevezetésre kerülő 5G- hálózatokon működő informatikai eszközök által kibocsájtott sugárzások csökkentését biztosítja. Használata során a testünkben elnyelt dózis (SAR) mértékét csökkenti arra a szintre, ami már egészségi problémákat nem tud okozni.
Vezeték nélküli információtovábbítást megvalósító eszközök, így többek között a mobil telefonok, WiFi berendezések, vezeték nélküli rövid hatótávolságú kommunikációs eszközök széles körű használata miatt napjainkra egyre jelentősebb mértékeket öltött az elektromágneses környezetszennyezés.

Kutatások és vizsgálatok kimutatták, hogy a túlzott sugárterhelés hátrányosan befolyásolja az élőlények egy részének, így többek között az embernek a közérzetét, életritmusát, biológiai és fizikai folyamatait, súlyosabb esetben pedig egészségkárosodást is okozhat. A védőeszközök kifejlesztésével a célunk az ismert elektromágneses sugárzások hatásainak csökkentésére szolgáló védőeszközök hiányosságainak kiküszöbölése volt, amely az elektromágneses sugárzások széles spektrumával szemben nyújt védelmet.

A védőeszköz tárolótestének háza különböző mérettel és formával rendelkezik, jelenlegi termék a gyártás során a CR 80 plasztik kártya formátummal kerül forgalomba. Az shs kártyával biztonságosan tudja használni az okos eszközöket. Kerüljön biztonságba digitális világunkban az okos eszközök rendszeres használatakor.

Éljen tudatosan, felelősséggel, óvja saját maga, és családja egészségét! A termék nemzetközi akkreditált laboratórium által bevizsgált, hatékonyságát vizsgálati jelentéssel igazolta, mely tanúsítvány tartalmazza az eszközök részletes specifikációját-gyártástechnológiáját, hatásmechanizmus-igazolását. A kártyát ne használja 50 Celsius fok felett. Rendeltetésszerű használatakor, esetlegesen kialakult karcolásért kopásért a gyártó nem vállal felelőséget.
Vízzel ne érintkezzen.
Egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

 

Az elektroszmog védő kártya termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.