06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Kensington

Napjainkban az irodai munkakörnyezet kialakítása kiemelt figyelmet kap. A felhasználó központú munkahely kialakítás nemcsak a dolgozók, hanem a vállalatok számára is fontos, hiszen minél jobban érzik magukat az alkalmazottak a munkahelyükön vagy otthoni irodájukban, annál hatékonyabbak. Az egész napos kellemes közérzethez az egyik legkézenfekvőbb és legkönnyebben kivitelezhető módszer a munkahelyi ergonómia javítása.

Az ergonómia a munkaeszközöknek, berendezéseknek és munkakörnyezetnek a munkavállaló egyéni adottságaihoz mért optimális kialakítást jelenti, célja pedig a munkavégzés hatékonyságának a növelése.

leitz_korona

A munkahelyi ergonómia hatással van az egészségre és a termelékenységre azáltal, hogy

  • támogatja a helyes testtartás kialakítását
  • kényelmes munkavégzési feltételeket biztosít
  • javítja a vérkeringést

Ergonomikus munkaállomás kialakításához nem feltétlenül szükséges drága, ergonomikus szék vagy asztal beszerzése. Már néhány egyszerű kiegészítő – például laptop- vagy montorállvány, csuklótámasz, lábtámasz használatával is jelentősen javítható a testtartás, így kényelmesebben, jobb minőségben és nagyobb hatékonysággal dolgozhatunk. Nem mellékesen csökkenhet az általános ülőmunkából eredő sérülések előfordulása is, így az ergonómia összességében elégedettebb alkalmazottakat és nyereségesebb vállaltokat is eredményezhet.

Tegye munkaállomását ergonomikusabbá és megajándékozzuk!

Részvételi feltételek:

1. Vásároljon KENSINGTON termékeket nettó 15 000 Forint vagy 50 000 Forint értékben!
2. Regisztráljon a promóció weboldalán és töltse fel a vásárlást igazoló bizonylatot. https://promotions.kensington.com/dolgozzbarhonnan
3. Vegye át garantált ajándékát!

A promóció 2022. március 1-től június 30-ig érvényes.

A promócióban résztvevő termékekről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.