06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

A halloween egy lehetőség, hogy igazán kreatív lehessen!

Faragott töklámpások az ijesztőnek dekorált házak bejárata előtt, a falakon pókháló dekoráció, az utcákat pedig jelmezbe öltözött emberek járják, hogy összegyűjtsék a környéken a lehető legtöbb édességet, ha pedig nem kaparintják meg a csokoládék és cukorkák sokaságát, csíny lesz a vége. Melyik ünnepre gondolhattunk? Bizonyára tudja, hogy a halloween-re.

A halloween egy lehetőség, hogy igazán kreatív lehessen!

Halloween-t, minden év október utolsó napján, azaz október 31-én ünneplik. Egy kelta eredetű ünnep, mely lassan az egész világon elterjedt. A kelták ezen a napon köszönték meg a napistennek az éves termést és úgy hitték, hogy ez az a nap, mikor a legkeskenyebb a választóvonal az élők és holtak világa között. A hiedelem szerint az eltávozott lelkek ilyenkor kelnek útra egykori lakóhelyüket keresve, és megpróbálnak visszatérni az élők világába. Innen ered a szokás, hogy ijesztő jelmezekbe bújnak az emberek, hiszen régen így próbálták megzavarni a rosszakaró szellemeket, hogy aztán könnyen elűzhessék őket.

Halloween estéjének közeledtével díszítse fel otthonát, tegye hangulatosabbá az őszi éjszakákat! Válogasson léggömb kínálatunkból, melyeket akár héliummal is megtölthet, így garantált lesz a jókedv az éj leszálltakor. A szobák falait vagy akár a bejárati ajtót igazán rémisztővé varázsolhatja pók és tök formájú girlandokkal, valamint a kísértetiességet fokozhatja mű pókhálóval is, melyen 3 nyolclábú várakozik.
Az ablakokat ragasztható ablakdekorációval díszítheti.

Készüljön fel Ön is a halloween-i partira! A szalvéták és poharak garantáltan jó ízűvé tesznek minden ételt és italt!
A vámpírfog mindenki kedvence lesz, de ha még ez sem lenne elég, használjon arcfestő készletet, hogy mókás, vagy akár rémisztő megjelenést tudjon magának kölcsönözni.

 

Halloween termékeket korlátozott ideig megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.