06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

DURAFRAME® - Az infokeret

Az információ kihelyezés fontosabb, mint valaha. Az egyszerű és költséghatékony megoldásokban segít a DURAFRAME® kiváló minősége, professzionális módon. Gyorsan és könnyen cserélhető dokumentumok a mágneses záródásnak köszönhetően. Alkalmazható mindenféle felületre, szögek, szerszámok használata nélkül.

3 különböző típus 3 különböző felületre

A DURAFRAME® az öntapadó hátlapon kívül egyéb rögzítési lehetőségeket is kínál. Használhatja hirdetési keretként öntapadó hátlappal, vagy információs zsebként mágneses hátlappal,vagy poszterkeretként kiraktokban, speciális UV-védelemmel ellátva – találja meg az Ön számára legalkalmasabb DURAFRAME® típust.

A DURAFRAME® keret, öntapadó hátlappal és mágneses előlappal többféle méretben elérhető. A DURAFRAME® segítségével profin és kényelmesen helyezhetjük ki dokumentumainkat. Egyszerűen vegyük le a védőfóliát és ragasszuk fel az öntapadó keretet bármely sima, kemény felületre, például ablakra, iratszekrényre vagy ajtóra. Eltávolítása esetén nem hagy szennyeződést a felületen.

DURAFRAME® MAGNETIC egy mágneses információs keret, amely alkalmas figyelmeztetések, dokumentumok, jelölések és információk kihelyezésére többféle méretben. Tökéletes sima fémfelületekre, a tartalma könnyedén cserélhető a mágneses keret fémről történő felemelésével.

DURAFRAME® SUN elektrosztatikusan tapadó infókeret üveg felületen törénő használatra. Igazán tartós keret, amely 70 ºC-ig hőálló, valamint UV-álló. A termék adhézió segítségével könnyedén, buborékmentesen rögzíthető az üvegfelülethez. A poszterkeret nyom nélkül eltávolítható és újra és újra felhasználható. A mágnes záródásnak köszönhetően a tartalom gyorsan cserélhető. Mindkét oldalról kiváló megjelenést biztosít.

Tökéletes keret minden információ számára. Nyitvatartási idők és vevőtájékoztatás boltokban, üzletekben. Munkafolyamatok, beosztás és figyelmeztető feliratok gyárakban, üzemekben. Ajtófeliratok, tájékoztatók és beosztások irodákban, iskolákban. Irányjelzők és látógatói információk, betegirányítás szakrendelőkben és kórházakban.

Találja meg a legjobb DURAFRAME® infokeretet, ami segít az egyszerű és tökéletes megoldásokban.

 

A Duraframe keretek megvásárolhatóak a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.