06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Golyóstollakkal egy fenntarthatóbb jövőért

A SCHNEIDER pontosan tudja, hogy piacvezető írószermárkaként kötelessége jó példát mutatni. Világszerte, így Magyarországon is elkötelezte magát amellett, hogy élhetőbb jövőt biztosítson számunkra. Éppen ezért ismét létrehoztak egy olyan golyóstollat, amely illeszkedik ehhez az elgondoláshoz és tovább gazdagítja a márka termékpalettáját.

Golyóstollakkal egy fenntarthatóbb jövőért – a márkától megszokott minőséggel társulva.

Az új „Take 4” golyóstoll egy igazi klasszikus, új köntösben és környezetbarát kivitelben. Tollteste 92%-ban újrahasznosított műanyagból készül, erőforrás-takarékos módon gyártják.

Tervezéshez, szervezéshez, strukturáláshoz vagy egy kreatív önkifejezéshez – az új többszínű golyóstollal minden lehetséges.

A fehér és sötétkék dizájn egyszerű, letisztult megjelenést kölcsönöz, míg a tolltest oldalán megjelenő „Recycled” dombornyomás jelzi, hogy újrahasznosított termékről van szó. Az erős fémklip és a fényes tolltest teszi időtlen klasszikussá a „Take 4” modelleket.  A Viscoglide technológia könnyeddé teszi az írást, ennek köszönhetően a toll selymesen siklik a papíron. A golyóstoll tartalmazza az első használathoz szükséges tollbetéteket, melyek a későbbiekben gond nélkül cserélhetők. A gyártó ezzel a megoldással nemcsak hosszú élettartamot biztosít a tollnak, hanem még a hulladék mennyiségét is csökkenti. A toll végén található nyomógombok színei megegyeznek a tinta színével és segítségével rendkívül könnyen és gyorsan válthat a színek között. Bármilyen kézírási stílushoz és mindennapi helyzethez tökéletes választás a SCHNEIDER „Take 4” négyszínű golyóstoll.

Válassza a „Take 4” golyóstollat és legyen az első, aki a tollával az egyetemen vagy az irodában mindent megold.

Már készletről elérhetők!

 

A Schneider “Take 4” termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.