06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Üdvözöljük újra az irodában!

Dove Baba szappan

A home office szűkös valósága után most a munkavállalók számára újra megnyílik a világ – és az iroda is. A hosszú távmunka után újra hozzá kell szokni az irodai légkörhöz, a vele járó lehetőségekhez és kihívásokhoz, mindeközben nem szabad megfeledkezni az elmúlt időszak tanulságairól sem. A kézmosás most még központibb szerepet tölt be mindenki életében.

A bőr állapota szempontjából azonban fontos a kézmosáshoz használt termékek minősége. A DOVE krémszappan gyengéd tisztító összetevőket tartalmaz, segít megőrizni bőre természetes nedvességtartalmát és pótolni azokat a tápláló anyagokat, melyeket bőre a tisztálkodás során elveszíthet.

Ha a régi-új környezet hatására alapos tisztítást szeretne elérni, akkor jó választás a BABA folyékony szappan, mely természetes eredetű és antibakteriális hatású teafaolajat tartalmaz, ez segít eltávolítani a baktériumokat valamint távol tartani a kórokozókat. A BABA folyékony szappan termékei úgy tisztítanak, hogy közben gyengédek a bőrhöz, ráadásul elérhetőek pumpás és utántöltő változatban is.

A Baba szappan termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban…

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.