06-30-443-9366 ordogpapir@ordogpapir.hu

Kávéspecialitásuk a háromrétegű bécsi melange

Ausztria fővárosába utazva sajátos kávévilágba csöppenhetünk, hiszen a város és az ott található cukrászda-kávéházak békebeli hangulata, elegáns és modern környezete töretlenül őrzi az egykori monarchia dicső fényét és a régmúlt idők értékeit.

A különleges légkört a közepesre pörkölt kávé átható aromája teszi még szerethetőbbé és elragadóbbá.

A pompás kávéházak hosszú évtizedek óta kedvelt találkozóhelynek számítanak a minőségi kávéfogyasztók és a kultúra szerelmesei körében. Betérve, megtapasztalhatjuk az egyszerre barátságos és előkelő kiszolgálást, mely az osztrák vendégszeretetről tanúskodik.

A bécsi pörkölésű kávék jellegzetesen savanykásabb ízvilágot képviselnek, melyet remekül kiegészít a tejszín, tejszínhab és az édesítőszerek bőséges használata. A kávét jellemzően nagy gondossággal, kézzel pörkölik a megbecsült bécsi hagyományok szerint, és ez az odafigyelés jóval hosszabbra nyújtja a már-már szertartásos kávékészítési folyamatot.

Legimpozánsabb kávéspecialitásuk a háromrétegű bécsi melange eredetileg fele-fele arányban felgőzölt tej, forró, hosszú kávé, tetején vastag tejhab rétegeiből áll. Többfelé elterjedt változataiban mézzel édesítik, csokidarabokkal vagy csokoládéöntettel koronázzák meg. A pompás melange-ot tejhabosító segítségével magunk is könnyedén elkészíthetjük, és a MOZART „Excellent Mild” őrölt kávéval még autentikusabb kávéélményben lehet részünk.

Elérhetőségeink:

Telefon: 06-30-443-9366
Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-30-299-2750
Email: budapest@ordogpapir.hu
Cím: 1046 Budapest, Klauzál utca 2.