ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366
Technológiai
kiegészítők

nyomtatók, navigációs eszközök, fényképezőgépek, szkennerek, média lejátszók

Adattárolók,
lemezek

memóriakártyák, usb drive, pendrive, külső merevlemezek, CD/DVD/Blu-Ray lemezek

Csomagolás,
tárolás

csomagoló tasakok, dobozok, térkitöltő anyagok, postázó tasakok

Iroda-
ellátás

Az irodaellátás nem csak az irodaszerek beszerzését jelenti. Amit mi kínálunk: átfogó, teljeskörű irodaellátás, bármely területen működő vállalkozás esetén!

Cég-
ellátás

Vállalunk céges arculattervezést. Rendelhető céges levélpapír, előnyomott boríték, számlatömb, szállítólevél, vagyonvédelmi felszerelés

Notebook,
monitor

laptop 11"-17" között, monitorok 17"-34" között, táblagépek

Prezetáció,
kivetítő

vizuál táblák, írásvetítők, fóliák, vetítővásznak, projektorok és kiegészítők, állványok

Írószerek,
tollak

golyóstoll, marker, zseléstoll, exkluzív írószerek, írószer utántöltők, grafit ceruza, színes ceruza

Nálunk mindent megkaphat, még azt is ami nincs, legfeljebb egy kicsit várni kell rá!

A mai rohanó világunk megköveteli a vállalkozásoktól, hogy minél rövidebb időn belül és a lehető legkedvezőbb árakon intézzék a beszerzéseket, minél kevesebb ügyintézéssel. Ezt a lehetőséget próbáljuk Mi biztosítani a Vevőink részére, teljes körűen, díjtalan házhozszállítással, igény szerint. Egyre elterjedtebb az előnyomott, úgynevezett cégesített leporellóra, levélpapírra történő nyomtatás, valamint az egyedi nyomtatványok használata. Példák erre: Coop-áruházak, Hűtőházak, Alkatrész forgalmazók, Vízművek, Hulladékszállítók, Gépjármű kereskedések, és egyre több intézmény, vállalkozás.

A cégesített számla esztétikus és reklámhordozó, így hosszútávon megtérül a ráfordított összeg. Ára mindenkor egyedi, ugyanis függ a mérettől, színnyomástól és a darabszámtól. Árajánlatkéréssel fordulhatnak irodánkhoz a fent megadott telefonszámokon, vagy elektronikus levélben. Forgalmazunk minden olyan terméket, papírt, író- és irodaszert, számítástechnikai eszközöket, irodai kisgépeket, pl. iratmegsemmisítő, hő kötőgép, lamináló, spirálozó, telefonállvány, tintapatronok, projektorok, stb. …a gombostűtől az íróasztalig, MINDENT AMIRE EGY IRODÁBAN SZÜKSÉGE LEHET!

Irány a Webáruház