Page 8 - ordog-papir-katalogus-2019
P. 8

CAFE FREI ízesített, pörkölt szemeskávé-különlegességek









   1


     KÁVÉVILÁG





















                                                                         A1
















               Az amerikai kávékonyha slágerreceptje. A vaníliaízű kávé Miamiban fahéjjal      Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között,
              és szerecsendióval készül, hogy az ital ne legyen émelygősen édes.    „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica
              Eredetileg a Miami Beach-en áttelelő argentín és brazil elit kedvence   kávébab pórusait. Egy nap pihentetés után a kávészemeket
              volt ez a recept, de ma már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak   kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a nyitott
              csak rajta, hogy a vaníliát nem utólag öntik a kávéba, hanem hogy sokkal   pórusok szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
              tisztább legyen az íze, már pörköléskor felviszik a kávészemekre.







                                 Krémes mogyorókávé

                         A „Római mogyoró-kávét” hagyományos módon tejjel és cukorral,
                           hosszú kávénak érdemes fogyasztani, mert a mogyoró illata
                      és a jellegzetes aromák a meleg és cukorral édesített tejjel felöntött kávéban
                        kelnek életre. Egy adag (7-8 g őrlemény) frissen főzött kávét öntsünk fel
                         legalább kétszeres mennyiségű, ízlés szerint édesített meleg tejjel.






           termék                   kiszerelés (g)  rendelési kód
         A1 „Miami Beachi vanília-kávé fahéjas szerecsendióval”   125   KHK534
        A2 „Római mogyoró-kávé”       125            KHK488

      6                                       Megrendeléskor kérjük, használja a rendelési kódot!
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13