Page 8 - ordog_papir_katalogus_2018
P. 8

CAFE FREI ízesített, pörkölt szemeskávé-különlegességek









   1


     KÁVÉVILÁG





















                                                                         A1
















               Az amerikai kávékonyha slágerreceptje. A vaníliaízű kávé Miamiban fahéjjal      Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között,
              és szerecsendióval készül, hogy az ital ne legyen émelygősen édes.    „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica
              Eredetileg a Miami Beach-en áttelelő argentín és brazil elit kedvence   kávébab pórusait. Egy nap pihentetés után a kávészemeket
              volt ez a recept, de ma már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak   kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a nyitott
              csak rajta, hogy a vaníliát nem utólag öntik a kávéba, hanem hogy sokkal   pórusok szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
              tisztább legyen az íze, már pörköléskor felviszik a kávészemekre.





                            Affogato – a krémes esszencia


                                      Hozzávalók:  adagonként 7-9 g frissen őrölt vanília-kávé,
                                     1 gombóc vaníliafagylalt
                      Az ízesített kávét készítsük kotyogós, filteres vagy french-press kávéfőzőben,
                        hogy megőrizzük a pórusokba zárt aromákat. Kanalazzunk egy gombóc
                     vaníliafagylaltot a pohárba, a frissen főtt kávét öntsük a fagylaltra. Várhatunk amíg
                      az édes vaníliagombóc felolvad, vagy kanállal is fogyaszthatjuk desszertként.





           termék                   kiszerelés (g)  rendelési kód
         A1 „Miami Beachi vanília-kávé fahéjas szerecsendióval”   125   KHK534
        A2 „Római mogyoró-kávé”       125            KHK488

      6                                       Megrendeléskor kérjük, használja a rendelési kódot!
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13