ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

SANYTOL, a fertőtlenítés szakértője!

Extra tisztaság és 99% védelem!

A SANYTOL márka immár több mint 20 éves tapasztalattal segít otthonaink és textíliáink tisztításában és fertőtlenítésében, illetve gondoskodik egészségünkről a kéz higiéniáját szolgáló innovatív termékcsaládjával.

A higiénia biztosítása a fertőzések elkerülésének egyik legfontosabb eszközévé vált. Szakmai intézmények és szervezetek javasolják az olyan termékek használatát, amelyek nem csak eltávolítják a kórokozókat a felületekről, hanem el is pusztítják azokat.

Melyek azok a szokások, amelyek segítenek megakadályozni a COVID-19 fertőzések újabb hullámának kialakulását?


  • Tisztítani annyit jelent, hogy eltávolítjuk a piszkot és egyéb szennyeződéseket a felületekről. Ez a tevékenység az amerikai Betegmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) szerint csökkenti ugyan a kórokozók számát, de nem távolítja el őket maradéktalanul.
  • Fertőtlenítéskor viszont a felhasznált vegyszerek elpusztítják a felületeken lévő kórokozókat. Ez az eljárás tovább csökkenti a fertőzések terjedésének kockázatát.

A két tevékenység kiegészíti egymást, és mindkettőre szükség van ahhoz, hogy a végeredmény megfeleljen a szakmai intézmények által javasoltaknak. Ahhoz, hogy otthonunktól távol tartsuk a koronavírust, érdemes a felületeket és a vizes helyiségeket először vízzel és általános tisztítószerrel kitakarítani, majd ezután fertőtleníteni. Számos új termék megjelenése alternatívát kínál a hagyományos, sokak által ismert vegyszerrel, a klórral szemben. A tisztításra és fertőtlenítésre specializálódott márka, a SANYTOL termékei klórmentesek. Ennek előnyei:

  • Kettő az egyben. A klórral ellentétben, mely csak akkor igazán hatékony, ha a kezelt felületet előtte megtisztítottuk, a SANYTOL termékek használata könnyű és kényelmes, mert egyszerre tisztítanak és fertőtlenítenek.
  • Bármilyen felületre alkalmas. A SANYTOL tisztítószereinek összetétele lehetővé teszi, hogy a termékek bármilyen típusú felületen használhatóak legyenek, ugyanis nem hagynak foltot és nem károsítják az anyagot.
  • Bőrbarát. A fertőtlenítőszerek jelentős része a kéz védelme érdekében csak kesztyűben használható, a SANYTOL termékeit viszont bőrgyógyászok tesztelték. Ezek a tisztítószerek védik a felületeket és a bőrt, nincs káros kipárolgásuk és súroló hatásuk.

Kellemes illata van, nem károsítja a felületeket és elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,9%-át, ezek a SANYTOL klórmentes termékei.

A SANYTOL termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség