ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

A 120 éves grafitceruza

Boldog Születésnapot STAEDTLER „Noris”!

Az ikonikus sárga-fekete csíkos idén ünnepli 120. születésnapját!

A naprakész STAEDTLER „Noris” termékek egészen az óvodás korcsoporttól a tinédzsereken át a felnőttekig mindenkinek a mindennapok szerves részét képzik. Sok vásárló érzelmileg kötődik a márkához, hiszen vele együtt nőttek fel és használják azt egész életükben.


A szülinapi újdonságok között több STAEDTLER „Noris” készletet is találunk.

Az idei évben a dizájn is szembeötlő, hiszen a megújult csomagolás is az évfordulót ünnepli.

Ha íráshoz, rajzoláshoz vagy vázlatkészítéshez keres ceruzát, akkor a STAEDTLER „Noris” a tökéletes választás. Magas a törésállóságuk és különleges a hegykialakításuk, könnyen radírozhatók, hatszögletű testük kényelmes fogást eredményez. Megkapta a PEFC tanúsítványt, megfelel a fenntartható erdőgazdálkodás követelményeinek.

Az évfordulós termékek között radírokat is találunk: a „Noris N20” és a „Noris N40” kiváló minőségű termékek. Minimálisan morzsolódik, celofán csomagolása praktikusan téphető nyitószalaggal rendelkezik. Ftalát- és latexmentes, használatakor a papír nem színeződik el.

Sztenderd méretű ceruzák hegyezésére a STAEDTLER „Noris” egylyukú, tartályos hegyezőt ajánljuk. Jobb- és balkezesek is egyaránt használhatják, mindkét irányba lehet vele hegyezni.

A digitális oktatás és a home office ösztönözte ennek az újdonságnak a kifejlesztését: érintőceruza, érintőképernyős készülékekhez - STAEDTLER „Noris Digital”.  Az első érintőceruza, mely az innovatív Wopex alapanyagból készült, hagyományos ceruzaformája kényelmes fogást eredményez. Passzív EMR technológiával van ellátva, így nincs szükség akkumulátorra, vagyis nem igényel töltést.

A STAEDTLER "Noris" termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség