ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

DURABLE fertőtlenítő adagoló

A megfelelő fertőtlenítés


Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a higiéniai intézkedések betartása kulcsfontosságú tényezők a fertőzések megelőzésében. Különösen igaz ez az irodák, üzletek, bevásárló központok, sport centrumok és egészségügyi intézmények esetében is.

A fertőtlenítőszer adagolók hasznos segítséget nyújtanak a megfelelő higiéniai állomások kialakításában. A faliadagolók megkönnyítik a kereskedelemben kapható fertőtlenítőszerek használatát.

DURABLE fertőtlenítő adagolók könnyű kezelhetőséget, és sokféle felhasználási módot biztosítanak, mobil higiéniai állomásként. Hosszú karja lehetővé teszi, hogy a kéz, az alkar vagy a könyök segítségével üzemeltessük a nagyobb higiénia elérése érdekében. Az adagoló 500ml-ig bármely standard méretű pumpás adagolóval használható, mivel a magassága állítható. Egyszerűen és könnyen falra szerelhető.

A Durable fertőtlenítő adagoló megvásárolható a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség