ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

KINGSTON titkosított pendrive

Védje adatait hatékonyan!


Ismerje meg a KINGSTON „DT 2000” és „DataTraveler Locker+ G3” USB flash meghajtóit, melyek magas fokú védelmet nyújtanak bizalmas információinak tárolására!

KINGSTON „DT 2000” a biztonságra lett tervezve az alfanumerikus zárral, mely egyszerűen használható PIN-védelmet biztosít felhasználója számára.
A számítógépről való leválasztáskor az eszköz automatikusan lezárja magát, továbbá a pendrive lezárul 10 elhibázott, illetéktelen bejelentkezést követően. A titkosítást nem a számítógép végzi, melyhez a pendrive csatlakoztatva van, hanem maga az eszköz, így nem marad nyom a PIN-kódra vonatkozóan. 
A meghajtó platformfüggetlen, mind USB 2.0 és USB 3.1 eszközökkel működőképes. Nem szükséges szoftver telepítése a használatához. FIPS 140-2 Level 3. tanúsítvánnyal rendelkezik és 256 bites AES hardveralapú titkosítást végez XTS módban.


„DataTraveler Locker+ G3” pendrive-ok hatékony megoldást jelentenek személyes adatainak tárolására a hardveres titkosításnak, és a jelszavas védelemnek köszönhetően. Bankkivonatait, számláit és egyéb bizalmas dokumentumait mindig biztonságban tudhatja.
Készíthet automatikus biztonsági másolatot adatairól a Google DriveTM, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, Dropbox tárhelyekre, így ha meghajtója elveszne, vagy esetleg ellopnák, adatai továbbra is biztonságban lesznek, nem kerülnek idegen kézbe.

Az USB 3.0 interfész 135 MB/s olvasási sebességre is képes, ami az előző generációk sebességének közel háromszorosa.

„DataTraveler Locker+ G3” használata könnyű, egyszerű beállítani, nem igényli semmiféle program feltelepítését. Működik Windows- és Mac-alapú rendszereken is, így könnyen elérheti dokumentumait több rendszeren is.

Védje adatait fejlett biztonsággal, KINGSTON titkosított pendrive-val!

Kingston keypad pendrive-ok megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség