ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

VICTORIA parafa- és üzenőtáblák

Hagyjon üzenetet!


Hogyan lehet a napi teendőket, a heti feladatokat, a hányódó papírfecniket ügyesen, átláthatóan és még stílusosan is tárolni, rendszerezni, jó hangulatú emlékeztetőként megjeleníteni?


A parafatábla felhasználása igen sokoldalú, sokaknak az iskolás éveket idézi fel, hiszen nincs technika vagy rajzóra parafatábla nélkül.  De ezeknek az egyszerű tábláknak otthonunkban is nagy hasznát vehetjük.  Egyszerűen pár lépésben a saját stílusára alakíthatja a hagyományos táblákat. Egy kis kreativitással és kézügyességgel a csupasz parafatáblából egy mintás textil segítségével könnyedén készíthetünk akár fali képet is. A hosszabb élettartam érdekében a kétoldalas üzenőtábla mindkét oldalán parafa a felület.

Üzenetek, fényképek vagy akár fontos iratok, emlékeztetők és feljegyzéseket mindig szem előtt tarthatja a táblák használatával.

A keret nélküli parafa üzenőtáblák sokkal elegánsabbak, mint fakeretes társaik.  Az üzenőtábla a parafatáblához hasonlóan, nagyon sokoldalú praktikus és jól használható otthoni vagy irodai környezetben.  Egyedi mintáinak köszönhetően fali dekorációként is alkalmazható.

Tegyen ki minden olyan dolgot a táblára, amire jó ránézni és inspirálja, hogy megvalósítsa a céljait!

Victoria parafa- és üzenőtáblák megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség