ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Ügyeljünk a fertőtlenítésre!

A tisztaság adagolva


A helyes kézfertőtlenítés menete:

A legjobb, ha legalább 70% alkoholt tartalmazó kézfertőtlenítőt használunk, melyet nem kell vízzel leöblítenünk, emiatt bárhol bármikor kényelmesen használhatjuk.

  • A fertőtlenítőszert adagoljuk tenyerünkbe, ezután dörzsöljük össze tenyereinket.
  • Egyik tenyerünkkel dörzsöljük a másik kézfejünket úgy, hogy közben az ujjakat összefonjuk.
  • Ezt ismételjük meg másik kezünkkel is.
  • Dörzsöljük össze két tenyerünket úgy, hogy az ujjakat összefűzzük.
  • Ezután az egyik kezünk tenyerével a másik kéz ujjainak hátát dörzsöljük, úgy hogy ujjaink horogszerűen összeakaszkodjanak. Ezt is ismételjük meg a másik kezünkkel.
  • Ezt követően markoljuk meg az egyik hüvelykujjunk és körkörös mozdulattal dörzsöljük, majd váltsunk kezet.
  • Az egyik kezünk ujjbegyeit dörzsöljük a másik kéz tenyeréhez körkörösen, majd váltsunk kezet.
  • A megfelelő fertőtlenítés úgy ér véget, hogy csuklóinkat is megtisztítjuk.

Nem is gondolnánk, milyen könnyen tapadnak meg a kórokozók a használati tárgyakon, különösképp azokon, melyeket közösen használunk munkahelyünkön vagy utazás során a tömegközlekedésben. Ezeken a területeken is nélkülözhetetlen a rendszeres felületfertőtlenítés, de nem szabad megfeledkeznünk kezeink tisztaságáról sem.

A folyamatos fertőtlenítés, mindennapi életünk részévé kell, hogy váljon, de összekötve a kellemest a hasznossal, az AUTO MOBIL kéztisztító géljei azon túl, hogy biztosítják a könnyed használatot, több kedvelt illatban is elérhetők. Nem folyik ki az ujjak közül, egyenletesen eloszlik a kéz teljes felületén és 100%-ban felszívódik. Glicerin és panthenol tartalmának köszönhetően használat után a bőr nem ragad, nem szárad ki, puha tapintású lesz, ezért alkalmas a gyakori alkalmazásra is anélkül, hogy szárítaná kezeinket.  

Nem csupán kézfertőtlenítő gélek állnak rendelkezésünkre, hanem fertőtlenítő kendők is. A BRADOLIFE kendői több szempontból is praktikusak lehetnek, ugyanis egyesével vannak csomagolva, ebből adódóan elférnek a táskában vagy a zsebben, így bárhová magunkkal vihetők, nem száradnak ki, nem hagynak ragacsos érzetet a használatot követően és a kezek fertőtlenítése mellett kiválóan alkalmasak különböző tárgyak felületének fertőtlenítésére is.

Munkahelyi szempontból remek választás a TORK habszappan, tökéletes hagyományos kézmosáshoz és kézfertőtlenítéshez. Vannak illat- és színezékmentes termékeik is, melyek kevesebb allergiás reakciót okoznak. Bizonyítottan könnyen használható a TORK habszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenki számára. A kéztörléssel kapcsolatos alapvető elvárásokat pedig gond nélkül teljesítik a TORK „Singlefold” kéztörlői, melyek könnyen használhatók a saját adagolóiknak köszönhetően. Megbízható, egydarabos adagolása elősegíti a fogyasztás szabályozását, ezzel is csökkentve a keletkező hulladékmennyiséget.

Fertőtlenítő szerek megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség