ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

A tartós ételek új dimenziója

Egy adag étel befőttes üvegben


Vannak napok, hetek, mikor az ember rendkívül elfoglalt. Munka után rohanni kell a külön foglalkozásokra, el kell intézni a napi teendőket, fel kell készülni a másnapi megbeszélésre. Teljesen érthető, hogy ilyenkor a nap végén nincs már energiánk arra, hogy elkészítsük a számunkra megfelelő melegételt, ugyanakkor nem szeretnénk adalékanyagokkal teli készételt vacsorázni, rendelni a már jól bevált, de kevésbé egészséges étterem választékából vagy a közeli pékség kínálatából válogatni.


Az imént felsorolt helyzetekben számíthatunk a POLCZ készételeire, melyekkel egyszerűen feltölthetjük az irodában a fiókokat vagy otthonunkban a kamra polcait, hogy a rohanós hétköznapokban is házias ízeket fogyaszthassunk egészséges kivitelezésben.

POLCZ az egyetlen olyan egyedülálló készétel termékcsalád a piacon, ami

  • hozzáadott cukortól mentes,
  • tartósítószer- és adalékmentes,
  • tej- és tojásmentes,
  • hűtés nélkül hosszan tárolható,
  • 2 perc alatt kész,
  • bárhová magunkkal vihetjük,
  • csomagolása újrahasznosítható.

12-féle ízből van lehetőségünk kiválasztani azt, ami számunkra a legmegfelelőbbnek tűnik és a húsos készételek mellett vegán verziók is megtalálhatók a POLCZ kínálatában. 
A hőkezelésnek köszönhetően a termékek hűtés nélkül akár hónapokig elállnak, ha pedig el szeretnénk fogyasztani egy adagot ebédre vagy vacsorára, elég csupán 2 percig melegíteni és ezt követően már tálalhatjuk is.

Az adalékmentes POLCZ készételek megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség