ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Megújult BROTHER Professzionális szalagok

Professzionális címkék szakembereknek


BROTHER P-touch Pro szalagok korábban is elérhetőek voltak a BROTHER kínálatában, de a közel 200-féle szalagtípusból szerették volna kiemelni, illetve megkülönböztetni azokat, amelyek kifejezetten a hálózatépítő és villanyszerelő környezetben használhatók, és ezeken a területeken segítik a szakemberek napi munkáját a feliratok professzionális, minőségi megjelenítésében.

A szalagok tartós, profi minőségű anyagokból készültek és kiváló tapadásúak. Az új, önlamináló kábeljelölő szalagtól az erős tapadású szalagig sokféle típusból választhat, így biztosan megtalálja a munkájához leginkább megfelelőt.

A 7 nagy kategóriába sorolható BROTHER P-touch Pro szalagokat ezentúl fekete-fehér-kék színű csomagolásban találhatja meg, így a csomagolás színvilága segít a többi szalagtól való megkülönböztetésben.


Ismerje meg a BROTHER P-touch Pro szalagokat, melyeket kifejezetten hálózatépítő és villanyszerelő szakembereknek fejlesztettek!

Erős tapadású laminált szalagok:
Sima, durva textúrájú és porszórt felületekhez. Háromszor nagyobb szilárdságú a texturált felületeken, mint átlagosan a BROTHER Standard szalagok.

Flexibilis ID laminált szalagok:
Speciális ragasztó réteggel ellátva, így biztonságosan körbetekerheti a 3 mm vagy nagyobb átmérőjű vezetékeket és kábeleket.

Biztonsági szalagok:
Amikor a címkét eltávolítják, akkor egy "sakktábla" minta marad a helyén, amely azt jelzi, hogy a címke megsérült.

Stencil szalagok:
Nem ragasztható szalagtípus, amelyet maszkként használnak áram vezetésére alkalmas felületek tartós megjelölésére (maratására). Elektrolitikus jelölőanyagokkal, vagy üveg jelöléséhez (maratásához) üvegmarató pasztával használható.

Zsugorcsöves szalagok:
A nyomtatható zsugorcsöves szalagok hő hatására tökéletesen körbeveszik a vezetékeket és kábeleket, így garantálják a biztonságos illeszkedést. Zsugorodási arány 2:1.

Brother szalagok megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség