ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Fő a biztonság!

Tegyünk a megelőzésért!


Mind a munkáltatók, mind a munkavállalók sokat tehetnek munkahelyükön a COVID-19 megelőzése érdekében. Amellett, hogy ügyelnek a személyi higiénia betartására, fontos, hogy a munkavégzés módjára is figyelmet fordítsanak. Ezzel nem csak saját magukat óvják az esetleges fertőzésektől, hanem a közvetlen munkakörnyezetüket is.

Fontos továbbá, hogy folyamatosan fertőtlenítse munkaeszközeit is, mint például képernyőit vagy billentyűzetét. Az ANTIBAC nedves tisztítókendői okostelefonok, tabletek és egyéb érintőképernyős eszközök tisztítására alkalmasak. A kendőkben lévő folyadék gyorsan szárad, tiszta, higiénikus és foltmentes felületet biztosít, zavaró csíkok nélkül. Az egyesével csomagolt kendők könnyen hordozhatók és kis helyen is elférnek.


A szájmaszk másokat is véd, abban az esetben, ha megfelelően viseli!
Hogyan kell helyesen hordani?

  1. Először is a maszk felhelyezése előtt szappannal mosson kezet.
  2. A szájmaszkot úgy helyezze fel, hogy minél jobban rásimuljon arcára és takarja az orrot is.
  3. Használat során ne fogdossa kézzel sem a szájmaszkot, sem arcát.
  4. Amennyiben mégis hozzáérne, mosson kezet ismét.
  5. Mielőtt levenné a maszkot fertőtlenítse kezeit.
  6. A szájmaszkot a guminál fogva vegye le úgy, hogy arcához nem ér hozzá.
  7. Az egyszer használatos szájmaszkot helyezze lehetőleg lezárt hulladéktárolóba, a többször használatos maszkot pedig mosógépben tisztítsa.
  8. A maszk eltávolítása után mosson kezet.

Viseljen akkor is szájmaszkot, ha tünetmentes!

Új megoldások az irodán belül

A nyitott berendezkedésű irodák kiválóan kedveznek a vírus terjedésének, de van megoldás. A térelválasztás egy már alkalmazott fejlesztés a vállalatokon belül. Számos NOBO védőfal, válaszfal és térelválasztó fal elérhető. Az áttetsző akril alapanyagból készült térelválasztók több szempontból is praktikusak, ugyanis amellett, hogy védenek a fertőzésektől, az átlátszó kialakításának köszönhetően nyugodt környezetet teremtenek,  ezen felül biztosítják a könnyű kommunikációt és védelmet. Összeszerelésük egyszerű, egy személy is könnyen és gyorsan összeállíthatja.

Arcmaszkok raktárról megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség