ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

APLI rendszerező tasakok

Sokoldalúan használható rendszerezők


Az APLI márkanévről először minden bizonnyal az etikettek jutnak eszébe. Ez nem meglepő, hiszen az APLI címkék kiváló minősége világszerte ismert és elismert. Azonban az APLI ennél jóval többet kínál, évről évre színesebb termékskálájával arra törekszik, hogy vásárlói ne kizárólag etikettjeivel, hanem az innováció fogalmával is azonosítsák.


A cég a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva, új felhasználási ötletekkel állt elő.

Tudta, hogy az APLI rendszerező tasakok kiválóan alkalmasak szájmaszk tárolására? A maszk esetében fontos, hogy akkor is kellő odafigyeléssel tároljuk, mikor épp nem viseljük. Biztos volt már olyan helyzetben, mikor gyorsan kellett eljutni egy megbeszélésre, így beszállt az autójába, beindította a kocsit és már indult is, vagy mikor az ebédszünetet egy kávézó teraszán töltötte el, a nap végén pedig kedvenc étteremében fogyasztotta el a vacsorát.

Hol tartja ilyenkor a maszkot?

Az esetek többségében általában csak zsebre teszi az ember, majd mikor szükségessé válik, csak előveszi és felhelyezi. Higiéniai szempontból nem ez a legmegfelelőbb megoldás a maszk tárolására és a legtöbben nem is gondolnak bele, hogy bizony ennek is meglehet a maga következménye, ugyanis a maszk így nem nyújt teljes körű védelmet a vírusokkal szemben.

Használja kreatívan, használja egészséggel!

Az APLI iratrendező tasakok tartós anyaguknak köszönhetően hosszú távon megoldást nyújtanak és cipzár garantálja a tasak tartalmának biztonságát. Vegyes színekben elérhető, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Az APLI iratrendező tasakok raktárról megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség