ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

HENKEL ragasztók

A hobbitevékenységek legjobb barátja!


Mi az ami nélkülözhetetlen minden kreatív munka során akár az iskolában vagy otthonunkban alkotunk?

A HENKEL fejlesztette ki az első ragasztóstiftet PRITT márkával. A világújdonságot a rúzs alapján tervezték. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a mai PRITT stift már nemcsak egy nagyon jó kezdeti tapadással bíró, erős papírragasztó, de környezet- és gyerekbarát is.

A stift ragasztóanyag 90%-ban természetes, megújuló alapanyagból készül, nem kőolajszármazékból. Az összes ragasztó oldószermentes ezért használhatják biztonsággal a gyermekek is.

Az eredeti ragasztóstift ideális papír, karton és fényképek tiszta, gyors és pontos ragasztásához. Egyedülálló összetételének köszönhetően kétszer annyi papír megragasztására alkalmas. A légmentesen záró tubusban lévő ragasztó több éven keresztül is használható anélkül, hogy kiszáradna.


A HENKEL, mint a világ első számú ragasztógyártója a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az elmúlt 50 év alatt új, kompakt és kézreálló ragasztókat alkotott.

A sötétben világító ragasztóstift még a felnőtteket is ámulatba ejti. Öt vagy több ragasztóréteget kell felhordani a felületre, majd lámpafény alá tartani 30 mp-re.  A hatás idővel csökken, de bármikor újra aktiválható. Egyszerűen és tisztán ragaszthatunk vele papírt, kartont, parafát és fotót egyaránt.

„Pritt Compact” ragasztóroller utántölhető, tartósan ragaszt és a méhsejt szerkezetnek köszönhetően tiszta és pontos felhasználást kínál.  Ne bízza a véletlenre.

„Pritt Pink” glitteres ragasztó száradás után is rózsaszín marad, a glitter pedig plusz ragyogást ad a munkának.

A ragasztószalag átlátszó és kézzel téphető, így használatához még ollóra sem lesz szükség. Papír és parafa ragasztására is tökéletesen alkalmas.

„Pritt2in1” általános ragasztó 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az EN 71-es norma szerint gyermekekre veszélytelen. Számtalan anyagot képes megragasztani, mint például textil, karton, fém, akár üveg és még sok minden más.

„Pritt Prémium” ragasztótoll az általános ragasztónak a toll formájú kivitelezése. Mindenféle kézműves anyagot képes rendkívül gyorsan és megbízhatóan megragasztani.

„Pritt Multi Tack” sokoldalú, könnyen eltávolítható és újra felhasználható ragadós négyzetekből áll. Ideális helyettesítője a ragasztószalagnak. Legjobban nem porózus felületeken, üvegen, fémen és egyéb sima anyagon használható, láthatatlanul fixál.

A Pritt ragasztó termékek raktárról megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség