ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

FLEXOFFICE golyóstollak

Elfér a zsebedben, jól áll a kezedben!A kézzel írott levelet, üdvözlőlapot már a gépelt sorok váltották fel. Van egy eszköz, ami közel áll a szívünkhöz és nem csak azért, mert gyakran a zsebünkben vagy a táskánkban lapul egy-egy darab, hanem mert a magyarnál is magyarabb. Nincs 100 éve, hogy ez a kis szerkezet meghódította a világot, és egy magyar feltaláló Bíró László nevéhez fűződik.

A FLEXOFFICE több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik toll gyártás terén. Töretlen fejlődésüknek köszönhetően jelenleg több mint 45 országban megtalálhatók a FLEXOFFICE kiváló ár-érték arányú termékei.

Ha röviden jellemeznénk a FLEXOFFICE golyóstollakat, akkor ezzel a 3 fontos tulajdonsággal kezdenénk: megbízhatóság, tartósság és egyszerűség!

Miért válassza a FLEXOFFICE „Tango” golyóstollakat?

  • gumírozott, háromszögletű fogórésze miatt könnyen illeszkedik a kézbe, ezáltal igazán kényelmes fogást tesz lehetővé
  • a kiváló minőségű német tinta könnyedebb, gördülékenyebb írást biztosít a hagyományos golyóstollakkal szemben
  • vonalvastagság: 0,35 mm
  • svájci wolfram-karbid tollhegy: 0,7 mm (Az erős és ellenálló wolfram-karbid sárgaréz ötvözetű golyó megtartja alakját, így a toll nem fog pacát hagyni vagy karcolni.)
  • műanyag tolltest és nyomógombos tollszerkezet
  • modern, lendületes dizájn

A FLEXOFFICE golyóstoll termékek raktárról megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség