ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

STIEFEL tanulói munkalapok

Nemcsak tanít, hanem gyakoroltat is!


A tanulási-tanítási folyamatokban a szemléltetés kiemelkedő jelentőségű. A tanulói munkalap a diákok önálló tanulását támogató taneszköz. Növeli a gyerekek önállóságát, és egészen addig használhatók, amíg végleg be nem vésődnek az alapok.

A FIXI tanulói munkalapok a magyar oktatásban széleskörűen használt falitérképek és oktatótáblák kicsinyített másai, nemcsak az órai munkát, hanem az otthoni gyakorlást is megkönnyítik. Minden munkalap írható, letörölhető, cseppálló fóliabevonattal készül, a lyukasztás pedig megkönnyíti a gyűjtésüket és tárolásukat. A munkalapok összegyűjtése során válnak rendszerezhetővé, áttekinthetővé az alapismeretek.


A matematikai, fizikai, földrajzi, kémiai, idegen nyelvi, és magyar nyelvi alapismeretek egyszerű és szemléletes, újra és újra elővehető összefoglalói ezek a tartós kivitelű munkalapok.

A tanulói munkalapcsomag összegyűjti a legfontosabb és legalapvetőbb tananyagokat, amikre az alsó és felső tagozatos kisdiákoknak is szükségük lehet. Ezek a munkalapcsomagok most már elérhetők angol és német nyelven is. A csomag ráadásként tartalmaz 1-1 db  A3 méretű könyökalátétet illetve kék filctollat.

A keményfóliával bevont STIEFEL kétoldalas könyökalátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak. Méretükből adódóan megvédik az íróasztalt az esetleges karcolásokkal szemben.  Azon túl, hogy egyenletes írásfelületet biztosítanak, a vízálló bevonatuknak köszönhetően megvédik a munkalapot a sérülésektől. Igazán praktikusak, mert mindkét odalukat felhasználhatjuk. A klasszikus térképes verzió mellett elérhető az angol és német alapszótár is.

A kínálatban megtalálhatók az A3 méretű alátétek, amelyek a legkisebbek számára nyújtanak nagy segítséget az alapok elsajátításában, majd gyakorlásában. A szorzótáblával játékosan megtanulható a szorzás 1-10-ig. A magyar ábécé rajzokkal illusztrált kiadványán a vonalelemek és az írott betűk gyakorlására van lehetőség. A világ zászlói kétoldalas kiadvány segítségével a gyermekek szórakozva tanulhatnak, információkat szerezve a világ országairól. Ez a könyöklő kitűnő ajándék nemcsak az olthatatlan tudásszomjú  nebulók, hanem a földrajzi vagy a világpolitikai kérdések iránt érdeklődő felnőttek számára is.

Stiefel termékek az Ördög-Papír webáruház kínálatában...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség