ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

A MAPED „Cosmic” új kollekció elrepíti a csillagokig!

Irány a világűr!


MAPED „Cosmic” termékcsaláddal egy képzeletbeli űrutazásra indulhatunk, ahol egy galaktikus kaland részesei lehetünk. A francia gyártó ismét innovatív, egyedi darabokkal kápráztat el minden gyermeket és szülőt. Aki elég bátor ahhoz, hogy űrkalandornak álljon, felfedezheti az univerzum legvarázslatosabb jelenségeit ezekkel a mesés eszközökkel.

„Cosmic” színes ceruzák 2,99 mm-es, puha törésálló heggyel, háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak. Ezek a színes ceruzák újrahasznosított anyagból készültek. Az űrmintával borított felület egy képzeletbeli űrutazásra, csillagközi kalandra repíti használóját.

A filctollkészletet örömmel adhatjuk gyermekünk kezébe, hiszen a ruhából könnyedén kimosható. 12 ragyogó színben, közepes vonalvastagságú heggyel, amely rajzolásra és színezésre egyaránt alkalmas. Magas fedőképességüknek köszönhetően alkalmasak a finom rajzoláshoz, de akár a nagyobb részek kiszínezéséhez is.


A HB grafitceruzák ergonomikus kialakításúak, ezáltal rendkívül kényelmes és könnyű velük az írás és rajzolás egyaránt. A radíros vég lehetővé teszi, hogy a hibákat azonnal eltüntessük. Kiváló minőségű fából készültek és törésálló grafitbéllel rendelkeznek. A kozmikus minta elrepíti az ismeretlenbe és garantáltan életre kelti használója képzeletét. Nemcsak iskolai, hanem irodai használatra is egyaránt alkalmasak.

Az egy- és kétlyukú tartályos hegyezők többféle méretű ceruzák hegyezésére is alkalmasak. A hozzá tartozó fémtartálynak köszönhetően tárolható a tolltartóban, nem kell amiatt aggódnunk, hogy a tartály tartalma szétszóródik.

A radírok PVC–mentesek, nem morzsolódnak és nyom nélkül eltüntethetjük vele a hibákat. A kínálatban elérhető a hagyományos, szögletes formájú és különleges dizájnos változat is.

A 30 cm-es vonalzó összehajtható, ezáltal könnyen belefér a tolltartóba, így biztosan nem fog összetörni a táskában. Kétféle színben is elérhető a kínálatban, lányos és fiús kivitelben.  A könnyen olvasható számskálájukkal és az űrmintás motívumokkal gyerekjáték lesz a méricskélés.

A kínálatunkban vegyes színekben megtalálhatók a 13 és 16 cm-es iskolai ollók, melyek kerekített végűek, így a gyermekek még véletlenül sem tudják megsérteni az ujjukat, így biztonságosan elsajátíthatják  az eszköz használatát.  Az olló illeszkedik a kéz vonalára, a gumilamellás nyél pedig gondoskodik a kényelmes használatról vágás közben. A 21 cm-es irodai ollóval a felnőttek sem maradnak ki az űrkalandokból.  A lekerekített végek miatt a gyermekek is biztonsággal használhatják.

A Maped „Cosmic” kollekció elősegíti a kreativitásunk kibontakozását és biztosak lehetünk benne, hogy ezekkel a különleges eszközökkel örömteli lesz a tanulás is!

A MAPED Cosmic termékek raktárról megvásárolhatóak a webáruházunkban...

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség