ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

FABER-CASTELL „Grip” termékcsalád

Mert pöttyösen szeretjük!


FABER-CASTELL „Grip” termékcsalád

A méltán közkedvelt FABER CASTELL „Grip 2001” termékcsaládot a kisiskolásoktól a rajzolni vágyó felnőttekig mindenki szereti.

A FABER-CASTELL által szabadalmaztatott „SoftGRIP” zóna megakadályozza az ujjak elcsúszását a ceruzatesten, az ergonomikus háromszög forma pedig késlelteti az ujjak fáradását használat közben. A ceruzabél speciális bevonatának köszönhetően ellenállóbb a sérülésekkel szemben. A „Grip” család valamennyi grafit- és színes ceruzáján környezetbarát, vízbázisú a lakkozás.

A Jumbo grafitceruzát a kisebb gyerekek számára fejlesztették ki, mert a vastagabb ceruzatest könnyebb fogást biztosít az apró kezeknek.


Az ergonomikus háromszögletű kialakítást a radírgumiknál is alkalmazzák. A kézreálló forma mellett a tiszta, könnyed radírozás jellemző a termékekre, maszatolás és a papír kidörzsölése nélkül.

A kupakradír kompakt megoldás a ceruzahegy védelmére és a radír is mindig kéznél van általa. PVC-mentes, káros anyagot nem tartalmaz.

A termékcsalád színes ceruzáival akár több órán keresztül elmélyülten alkothatunk, hiszen a háromszögletű forma és a csúszást gátló kialakítás maximális kényelmet biztosít hosszú távon is. Bővítse palettáját ragyogó, telített színekkel, 3 különböző kiszerelésben. A "GRIP 2001" színes ceruza különlegessége, hogy víz hozzáadásával ecsettel eldolgozható a papíron, varázslatos aquarell jellegű képeket készíthet vele.

A hegyezői egy- és háromlyukú változatban kaphatók, vékonyabb és vastagabb ceruzák helyezéséhez egyaránt. Ezek a hegyezők kiválóan alkalmasak a grafitceruza, színes ceruza és a jumbo ceruzák hegyezésére is. A háromszögletű forma rendkívül kényelmes fogást tesz lehetővé, ráadásul rendkívül praktikusak és tolltartóbarátok.

A FABER-CASTELL „Grip” család bármely tagja nélkülözhetetlen eszköz a sulikezdéshez!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség