ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

MONIN szirupok az Ördög-papír webáruház kínálatában!

Édesítse meg a pillanatot!


A MONIN koktél szirupok nagy népszerűségnek örvendenek könnyű felhasználhatóságuk és kiváló minőségük miatt. Használatukkal könnyedén édesíthetjük és ízesíthetjük italainkat, legyen szó a sietve felhörpintett reggeli kávéról, az ebéd után lassan elkortyolgatott cappuccinóról vagy akár az esti koktélról, melyet barátaink társaságában fogyasztunk.

Szerezze be a kiváló ízesítőket kedvenc italaihoz és készítse el a legfinomabb kávékölteményeket és koktélitalokat, melyekkel édesebbé varázsolhatja a napját és hangulatosabbá teheti a késő estébe nyúló beszélgetéseket.


Próbálja ki a sokrétűen felhasználható, ízesítés nélküli MONIN nádcukorszirupot, melyet 100% tisztaságú, eredeti cukornádból és szűrt vízből főznek. Tökéletesen alkalmas a hagyományos kristálycukor helyettesítésére. Előnye, hogy szinte azonnal oldódik forró vagy hűtött italokban, alkoholmentes készítményekben vagy koktélokban egyaránt! Íze az édes porcukor íze, illat- és utóízmentes, így kompromisszumok nélkül élvezhetjük a vele készült italokat.

Nyárváró Mojito recept

  • 1 db lime
  • 6 db mentalevél
  • 4 cl fehérrum
  • 4 cl MONIN nádcukorszirup
  • 4 cl ananászlé
  • fél pohár zúzott jég
  • szódavíz

Vágjon 4 gerezdre egy lime-ot és tegye 6 mentalevéllel egy hosszúfalú üvegpohárba. Öntse hozzá a fehérrumot, az ananászlevet és a MONIN nádcukorszirupot. Töltse félig zúzott jéggel poharát, majd öntse fel szódavízzel a koktélt, végül keverje össze a frissítő italt.

Dőljön hátra és élvezze a langyos tavaszi estéket egy jéghideg, üdítő koktéllal a kezében!

Ide kattintva azonnal rendelhet a webáruházunkból!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség