ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Összegyűjtöttünk néhány tippet, melyek segíthetnek egy produktív home office nap kialakításában.

Tippek, trükkök, praktikák  • Otthoni irodai „sarok” létrehozása

Lehetőleg jól szellőző, világos helyet keressen otthonában. Tervezze meg előre a napi feladatokat. Tegye szabaddá a munkaterületet. Ne legyenek felesleges dolgok a munkaasztalon, amelyek nem a munkavégzéshez kapcsolódnak.


  • Munkaidő meghatározása

Tisztázza a családtagokkal, hogy mettől-meddig tart a munkaidő és mikor tart szünetet.  Iktasson be egy ebéd- vagy kávészünetet, illetve időnként álljon fel és sétáljon egyet. Alkalmazhatja pl. az ún. pomodoro módszert: 25 perc aktív figyelem, melyet 5 perc pihenés követ. Vegye ezt komolyan és tartsa be a szabályokat annak érdekében, hogy az előre megtervezett napi feladatokat a munkaidő végére befejezze.


  • Öltözzön fel, mintha munkába menne

Indítsa el a napot a szokásos reggeli rutinnal. Ne feledkezzen meg arról, hogy ez egy munkanap és nem azért van otthon, mert kapott egy extra szabadnapot. Ne pizsamában dolgozzon – ezzel leválasztva a pihenés időszakát a munkáról.

  • Étkezés

Érdemes megtervezni az étkezések időpontját. Készítsen egészséges ételeket, fogyasszon sok zöldséget és gyümölcsöt! Figyeljen egészségére!


  • Tiszta, rendezett otthon

A tiszta tér lehetővé teszi figyelme maximális felhasználását és esetenként még inspirálhat is. Tudományosan bizonyított, hogy befolyásolja a lelkiállapotot, hangulatot. Szellőztessen gyakran, hogy a gondolatai frissek maradjanak. Olyan körülményeket teremtsen otthonában, amiben a munkahelyén is dolgozna.  


  • Közösségi élet

Fokozattan figyeljen a másikra, hiszen a közösség hiánya okozhat tartós rosszkedvet, de akár depressziót is. Legyen kapcsolatban: kollégáival, vezetőjével lehetőleg élőszós kommunikációt folytasson, ez gyorsabb, hatékonyabb, mint az állandó e-mailezés, és a bezártság érzését is enyhíti. Legyen egy olyan felülete, ahol a home office-ban dolgozó kollégáival megosztja a bevált praktikákat az otthoni munkavégzéssel kapcsolatban.

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség