ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

#COOL by Victoria - jókedvet hoz az iskolába!

Hamarosan új márkát üdvözölhet a kínálatunkban!


A nagy múltra visszatekintő és kiemelkedő népszerűségnek örvendő Victoria irodaszermárka almárkájaként létrejött az iskolás gyerekek számára színes és praktikus eszközöket felsorakoztató #COOL by Victoria márka! A termékválaszték kialakításakor a gyermekek igényeinek és ízlésének megfelelő, legfontosabb iskolaszereket alkottuk meg, melyek a Victoria márkától már megszokott módon megbízható minőséget képviselnek. A kínálatot folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy teljes választékkal biztosíthassuk a gondtalan iskolakezdést minden gyermek számára.


Az első #Cool by Victoria termékekkel a 2020-as iskolaszezonban találkozhatnak Vásárlóink!

A #Cool by Victoria iskolaszerek megvásárlásával a Victoria irodaszerekhez hasonlóan a 10 éve működő Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítványt támogatja, így minden #COOL by Victoria iskolaszer árából egy meghatározott összeg az Alapítvány számlájára kerül. Az ily módon összegyűlt pénzt teljes egészében a gyermekek fejlődését, gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére fordítja az Alapítvány! 

A végfelhasználóknak készülő márkaoldal a www.cool4kids.hu címen lesz elérhető, elkészültéig a  www.victoriairodaszer.hu oldalon, valamint webáruházunkban teszünk közzé híreket az új #COOL by Victoria márkáról!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség