ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

CAFE FREI - kapszulás kényeztetés

Kávévilág - a hónap termékei

Kapszulás kávékkal bővült a CAFE FREI választéka! Két kedvelt ízben válaszható a Nespresso-kompatibilis kapszulákba gondosan előkészített kávé.  A Római Mogyoró kávé az egyik legnépszerűbb finomság, valamint a Tokiói málna-kávé csokoládéval 9 darabos, kapszulás kiszerelésben is elérhető.
 A termékek előállításakor a CAFE FREI környezetbarát megoldásokat választott: újrahasznosítható a csomagolás, a doboz, és maga a kapszula is, mely biológiailag lebomló kukoricakeményítőből készült.

A CAFE FREI kávék az innovatív és előremutató kapszulás kiszerelésükben is megőrizték eleganciájukat és természetesen páratlan ízvilágukat! A pompás kávéházi aromákat könnyedén elkészíthető módon élvezhetik otthonuk vagy irodájuk kényelmében.

A kávékapszulák Nespresso-kompatibilisek, használhatók Citiez, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, U, Inissia típusú kapszulás kávéfőzőkben is.

Elkészítési javaslat

A Nespresso-kompatibilis kapszulából készítsünk rövid, espresso méretű (40 ml) kávét, melyben a fenséges aromákat egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tejjel kelthetjük igazán életre.

A bonbonos díszdobozra hajazó csomagolás és az elbűvölő megjelenés tökéletes ajándékként szolgál bármely alkalomra!

Lepje meg szeretteit és üzleti partnereit a CAFE FREI környezetbarát újdonságaival!


Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség