ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Ismerje meg a COLOP „e-mark” mobil nyomtatót!

Több, mint egy nyomtató vagy bélyegző!


Ismerje meg a COLOP „e-mark” nyomtatókat és tegye egyszerűbbé a munkát és a mindennapokat!


COLOP „e-mark” megjelenésével egy új korszak vette kezdetét a nyomtatásban. Praktikusan zsebre vágható, hordozható, színes jelölő eszköz, mely tökéletes megoldást nyújt minden kis példányszámú, akár ad hoc jellegű nyomtatási feladatra az irodában, logisztikában, kiállításokon, rendezvényeken, üzletekben vagy akár esküvőkön.

Használata nem csak egyszerűnek látszik, hanem az is! Mobil eszközre vagy PC-re telepített applikáció segítségével bármennyiegyedi nyomat készíthető és dinamikusan változtatható, a készüléken pedig 4 egyedi nyomat tárolható. Szövegen kívül a nyomat tartalmazhat vonalkódot, QR-kódot, képet, de akár vállalkozásunk logóját is. Az eszközön tárolt nyomatokat pedig egyetlen oldalirányú mozdulattal rányomhatja bármely nedvszívó felületre!

Tegye gyorsabbá a logisztikai munkát: egyetlen mozdulattal felkerülhet a csomagolásra, címkére a vonalkód vagy a cikkszám! Legyen egyszerűbb a számlázás: kézi számláira azonnal felkerülhetnek a cég adatai! Dekoráljon szabadon: előre gyártott meghívókra akár utólag is felkerülhetnek dátumok, információk! Legyen bármilyen időigényes a feladat a beépített akkumulátor bírni fogja az iramot!

A nyomtatókat megtalálja a webáruházunkban is, kattintson ide...


Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség