ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Az ünnep melege!

Itt a tél, melegedjen fel egy csésze teával!A december beköszöntével nem csak a hideg érkezik meg mindennapjainkba, hanem a karácsony meghittsége, melege is, ami a munkahelyeken ünnepi díszítések, közös programok és forró teák fölött zajló beszélgetések formájában jelenik meg. Az első havazást mindenkinek jobban esik egy bögre gőzölgő teával a kezében nézni az irodai konyha ablakán át.

Termékeink között minden alkalomra talál hangulatához illő teát, legyen szó akár fekete, zöld, vagy herba teáról. Hosszú irodai napokra ajánljuk a LIPTON „Yellow Label” vagy „Earl Grey” fekete teánkat, egy kellemes beszélgetéshez gyümölcsös ízesítésű zöld teáinkat, a kollégák által sütött mézeskalács mellé a „Saga” feketeribizlis gyümölcs teánkat. Munkanapunk végén pedig családunk körében feledkezzünk bele a LIPTON levendula-citromfű ízesítésű herbatea aromáiba és élvezzük az advent meghitt időszakát!

Fogyasszunk egy csésze teát naponta a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként. Kellemes teázást, kellemes ünnepeket!


Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség

  • 4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26. 06-52-530-266