ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Minden, amire a tiszta irodához szüksége lehet!

Eljött az őszi nagytakarítás ideje!


Itt van az ősz és vele együtt egy újabb nagytakarítás ideje is! Nem érdemes tovább halogatnunk, van viszont pár tippünk, amivel megkönnyítheted a folyamatot.

A nyár elteltével nehéz rávenni magunkat, hogy rendbe szedjük környezetünket, pedig a tél beállta előtt érdemes egy kiadós nagytakarítást beiktatnunk az irodába is. Nem kell tovább gondolkoznunk a megoldáson, hiszen a CIF és DOMESTOS termékekből álló nagytakarítás csomag segítségével egyszerűen és hatékonyan varázsolhatunk ragyogó tisztaságot. A Nagytakarítás csomagban olyan termékek kaptak helyet, melyek megkönnyítik a nagytakarítást, legyen szó a konyháról vagy akár a mosdókról.

Érdemes egy alapos fertőtlenítéssel kezdenünk. Töröljük át felületeinket a konyhában és a mosdó helyiségekben a DOMESTOS „Extended Power” fertőtlenítő hatású tisztítószerrel és a praktikusan alkalmazható CIF antibakteriális spray-vel. A WC frissességéről pedig a DOMESTOS „Power 5” WC frissítő blokkja gondoskodik. A makacs szennyeződések miatt sem kell aggódnunk, hiszen a CIF citromos illatú súrolókrémnek ez nem jelent akadályt. Könnyedén elbánik a zsírfoltokkal és a vízkőlerakódásokkal is, így nem marad más, mint friss illat és ragyogó tisztaság. Végezetül a padló tisztaságáról a CIF „Brilliance” óceán illatú folyékony tisztítószer segítségével gondoskodhatunk. Két takarítás között pedig egyszerűen fenntarthatjuk a tisztaságot a DOMESTOS citromos illatú higiénikus törlőkendő segítségével, mely egyszerű megoldást nyújt a hétköznapokban.

Ezek után már nem lesz más dolgunk, mint hátradőlni és élvezni a ragyogó tisztaságot és higiéniát.

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség