ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Kezdjük el időben az iskolaszerek beszerzését!

Hogyan válasszunk megfelelő iskolaszereket a gyermekeinknek?

A legfontosabb iskolai eszközöket megtalálhatjuk a MAPED innovatív és mókás iskolaszerekkel teli tárházában. Milyen tulajdonságokat kell szem előtt tartani a megfelelő termékek kiválasztása során?


Mutatjuk, melyek azok a nélkülözhetetlen termékek, melyekre minden gyermeknek szüksége lesz:

Tolltartó és benne minden földi jó! Lehet töltött vagy töltetlen, emeletes, klapnis, henger, vagy boríték alakú, a lényeg, hogy beleférjen, minden, ami a tanórákon kelleni fog. A legkisebbek számára válasszunk klapnis, kihajtható tolltartót, hogy könnyedén áttekinthető legyen számukra, és minden gyorsan kéznél legyen.


MAPED „Black’Peps” grafitceruzák íráshoz, árnyaláshoz, rajzoláshoz 2H-tól 2B-ig terjedő karcolási keménységekben. Íráshoz válasszunk HB keménységű grafitot, mely könnyedén siklik a papíron és nem karcolja azt. Satírozáshoz, rajzoláshoz puhább hegyű, B-jelű írószerszámokat ajánlunk. A háromszög alakú ceruzatest kényelmes fogást biztosít, törésálló grafitbele révén elkerülhető, hogy a ceruza hegye összetörjön, amikor a földre zuhan.

MAPED Color’Peps színes ceruzák: 2,9 mm-es, puha és törésálló heggyel készülnek háromszögletű, normál vagy vastag kivitelben. A 6-48 darabos készletekben a szivárvány minden színével találkozhatunk, az alapszínektől kezdve a különleges árnyalatokon át, egészen a neon és metálszínű változatokig. Iskolakezdőknek az ergonomikus fogású, háromszögletű ceruzák segítik a helyes kéztartás kialakítását, az élénk, valósághű színek pedig a képzelőerő fejlődését.

MAPED hegyezők: lehet egylyukú, kétlyukú, műanyag vagy fémtestű, tartályos vagy tartály nélküli, balkezes, sőt akár tompára hegyező is. Fontos, hogy biztonságosan és kényelmesen használható eszközzel hegyezzük a ceruzákat, amely nem roncsolja a ceruzákat. A MAPED kiváló minőségű acélpengével biztosítja a tartós használatot. Az általános hegyezőkkel csak 16 ceruzát lehet végig hegyezni, míg MAPED hegyezővel 25 ceruza hegyezhető végig teljesen.

Radírok: kicsik, nagyok, stiftek, kombináltak, ergonomikusak, műanyag vagy papírtokosak. Minden gyereknek beleillenek a kezébe! A tiszta és pontos hibajavításhoz olyan radír szükséges, amely nem maszatol, nem morzsálódik, és maradéktalanul eltávolítja a papírról az írás nyomait, anélkül, hogy a lapokat kiszakítaná. Innovatív, zárható védőtokban kaphatók a pörgős és kényelmes fogású „Zenoa” radírok. A MAPED hegyezőkínálatában változatos szín- és formavilágú, PVC-mentes radírokat találunk, melyekkel könnyedén és precízen radírozhatunk.

Vonalzók: rövidek, hosszúak, szögmérősök, balkezesek, csavarhatók, hajlíthatók, törhetetlenek, színezhetők, gumírozottak, mintásak, színátmenetesek és átlátszók, vagy akár összecsukhatók! A törhetetlen „Twist'n Flex” színes vonalzók töretlen népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében. Matek órán nem lehet több kifogás, jöhet a móka és a kacagás!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség