ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Egészsége megőrzése érdekében tartsa tisztán klímaberendezését!

A tikkasztó nyári melegben, amikor a kinti hőmérséklet 30 Celsius fok fölé emelkedik, mindenki igyekszik a hőség elől egy hűvös helyre menekülni. Ilyenkor legegyszerűbben egy klímaberendezéssel hűthetjük le a körülöttünk lévő levegőt, hogy kellemes környezetben vészelhessük át az elviselhetetlen forróságot.

Légkondicionáló használatával egyetlen gombnyomással optimalizálhatjuk a benti levegő hőmérsékletét és pillanatokon belül élvezhetjük a hűsítő fuvallatokat.A klímaberendezésekről köztudott, hogy kifejezetten hasznosak lehetnek a legúti betegségben érintetteknek, megváltást nyújtanak az asztmától vagy allergiától szenvedőknek, hiszen a rendszeresen ellenőrzött és karbantartott rendszer speciális szűrőalkatrészeinek segítségével kiszűri a levegőben található port, polleneket, kórokozókat, csökkenti a levegő páratartalmát és megtisztítja a levegőt.

Fontos megemlíteni, hogy a berendezés pozitív hatásait csak megfelelő karbantartás mellett tapasztalhatjuk. Ugyanakkor a klímák tisztításától sem kell megriadnunk, tisztítóspray-jel könnyedén elvégezhető a művelet. Rendszeres használatukkal nem csak a tiszta és hideg levegőről gondoskodhatunk, hanem a klíma élettartamát is meghosszabbíthatjuk.

A légtechnikai berendezések tisztításának elmulasztásával azonban rengeteg veszélynek tehetjük ki egészségünket. Az elhanyagolt rendszerben lerakódó kosz, gombák, baktériumok komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. A kórokozók elszaporodásának egyik jele a kellemetlen szagok kialakulása, mely arra figyelmeztet, hogy a legkondicionáló használata egészségkárosító hatású lehet.

Mit tehetünk komfortérzetünk növeléséért és egészségünk megőrzésért?

  • Fordítsunk gondot a rendszer megfelelő és rendszeres tisztítására, karbantartására, hogy kórokozómentes környezetben hűsölhessünk!
  • Találjuk el a megfelelő hőmérsékletet! Ne hűtsük túl otthonunkat és autónkat, így elkerülhetjük a megfázásos és felső legúti megbetegedések vagy ízületi gyulladások kialakulását. A kellemes közérzethez elég, ha a kinti hőmérő higanyszálához képest 4-6, de maximum 8 fokkal alacsonyabbra állítjuk a benti hőmérsékletet.

Néhány perc, pár apró mozdulat, egy csipet figyelem és máris sokat tettünk egészségünk megóvása érdekében!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség