ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Ismerje meg az ALLOCACOC „Heng Balance” LED-lámpákat!

Megérkeztek az ALLOCACOC LED-lámpái!
Ismerje meg a 2016-os német Red Dot Design Award győztesét, az ALLOCACOC „Heng Balance” LED-lámpák személyében!Szakítson a hagyományokkal, tegye varázslatossá a leghétköznapibb mozdulatokat az egyedülálló kialakítású, harmóniát és meleg fényt sugárzó asztali lámpákkal!

A Zanwen Li dizájner által tervezett, egyensúly funkcióval rendelkező fényforrásokat a tradicionális kínai ablakok ihlették, sajátos koncepciójuk alapjaiban gondolja újra és soha nem látott módon valósítja meg a lámpák bekapcsolásának módját.

A lámpák a belső részükön található mágneses golyók közelítésével kapcsolhatók be, valamint azok egymástól való távolításával kapcsolhatók ki.

A „Heng Balance” asztali lámpa olyan lágy világítást biztosít, amely környezetét megnyugtatóvá és pihentetővé teszi, miközben új technológiákat ötvöz hagyományos kézművességgel.

Megalkotásával olyan állandó világítótestet hoztak létre, amely varázslatos hangulatot teremthet bármely helyiségben, otthonában és irodájában egyaránt. Egyedülálló és mégis egyszerű fényt bocsát ki, amely inspirálja az érzékeket és feléleszti a képzeletet.

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség