ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Fontos a családbarát munkahelyi légkör és az egészségtudatos életmód


„Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, ezért vigyáznunk kell egymás társaságára és egészségére.”

A debreceni papír-irodaszer kis és nagyker vezetője számára nagyon fontos a családbarát munkahelyi légkör és az egészségtudatos életmód. Ördögné Pálocska Judit, férje és fiai vezetik azt a családi vállalkozást, amely 1998-ban indult egy negyedik emeleti lakás nappalijából, mára pedig több üzlete van a városban és Budapesten.

Judit egészséges életvitele és családcentrikus gondolkozása kihat a vállalkozására is, kiemelve az átlagos papír-írószer kereskedések közül a sajátját. Számára lényeges, hogy a vevői akár gyermekkel együtt is kényelmesen tudjanak vásárolni, például úgy, hogy a kicsik gyümölcsöket majszolhatnak.– Másfél éve támadt egy ötletem, hogy szeretnék kedvezni a kisgyermekes anyukáknak. A boltokban kialakított gyermeksarkainkban friss gyümölcsök várják a kisebbeket amellett, hogy gyurmázni, kreatívoskodni és rajzolni szintén tudnak. Ez nagyban segíti a szülőket a vásárlásban, sok visszajelzés érkezik, úgy látom örömmel fogadják. Ha jobban megnézzük Magyarországon szinte csak a vendéglátó egységben, cukrászdákban, éttermekben vagy szállodákban találunk hasonlót. Jó lenne, ha ez követendő példa lenne a cégeknek – mondta az ügyvezető.

Jógaóra a dolgozóknak

– A kollégákról sem felejtkezünk meg, hiszen iszonyatosan sok időt töltünk el együtt. Munkavállalóimnak jógaórákat tartunk jógaoktató segítségével, valamint a munkaidőt könnyebbé szeretném tenni azzal, hogy mindig kedveskedek nekik smoothival vagy meleg teával. Nagy hangsúly van azon, hogy megértsék, mennyire mérvadó az egészségük.
Az influenza elleni időszakban ez még inkább elengedhetetlen, így frissen facsart gyümölcsökkel és gyógyteákkal védjük őket. Emellett, tea délutánokat szervezünk házon belül. A cél, mindenki jól érezze magát. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, ezért vigyáznunk kell egymás társaságára és egészségére. Továbbá büszkeséggel tölt el minket, hogy nagyon sok emberi kapcsolat szövődött az alkalmazottak között az évek folyamán. Legyen szó szerelemről vagy barátságról. Jó érzés látni olykor, hogy a szerelmi szálakból gyermek is születik. Hisszük, hogy ez, a pozitív életmintánk miatt is van– folytatta Judit.

A jövőben Judit és a családja azon dolgozik, hogy egy edzőtermet alakítsanak ki az Ördög-Papír szomszédságában. Ennek köszönhetően havi bérletet biztosítanak majd egészségmegőrzés céljából dolgozóiknak.

Folyamatosan új célokat tűznek ki, hogyan tudnak még inkább komfortosabb munkahelyi körülményeket nyújtani. De hiszik, az egészségtudatos szemlélet és gyermekbarát üzlet kevés lenne, a társadalom és a kollégák partnersége nélkül.

forrás: Hajdú-bihari Napló cikke


Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség