ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

EDDING lakkmarkerek

Tökéletes fedés minden felületen!

 Az EDDING lakkmarkerek 1978-óta nyújtanak megbízható segítséget a jelölés területén, kifejezetten nehezen írható felületeken. Kivételesen sima, durva, rozsdás, zsíros, nedvszívó vagy nedves felületeken egyaránt hatékonyan alkalmazhatók. Speciális tintájuk kiválóan fed, ragyogó színeiknek köszönhetően sötét és átlátszó felületeken vagy gyenge fényviszonyok mellett is jól láthatók. Tartós, nem maszatolódó tintájuk ellenáll a magas hőmérsékletnek és a legtöbb higítónak is.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő lakkmarkert kínálatunkban!

EDDING 750 / 751 / 780 - Lakkmarkerek, amelyek ellenállnak a hőnek és a legtöbb oldószernek

  • Ideális fém, fa, üveg és műanyag jelölésére. A jelölés gyorsan szárad, kopás-, fény-, hő-,víz- és időjárásálló.
  • Enyhe szagú, nem tartalmaz xilolt és toluolt.
  • Egyenletesen folyó tintája extrém hőmérséklet esetén is látható marad, a jelölés -40°C és +400 °C között hőálló. Egyes színek, mint például a sárga, a narancssárga, a barna, a lila, a rózsaszín, a világoskék, a fehér és ezüst+1000°C hőmérsékletig ellenállnak a hőnek.
  • Oldószerek tekintetében ellenáll az izopropanolnak, etanolnak, acetonnak (fehér és vörösréz szín), a kenőolajnak és a motorolajnak. A benzin és az aceton oldja a jelölést (kivéve a fehér és a vörösréz szín).

Jó tudni: Még a kupak eltávolítása előtt rázza fel a markert! A marker testében lévő kis fémgolyó egyenletesen összekeveri a nagy pigment részecskéket, hogy ezzel biztosítva legyen a tinta tökéletes fedőképessége. Többször megismételve, óvatosan pumpálja a marker csúcsát vízszintes felületen. A nyomás hatására megnyílik a szelep, amelyen keresztül a tinta eljut az írócsúcshoz. Még a legellenállóbb csúcsot is kikezdhetik a durva és piszkos felületek, ezért lehetővé tettük a csúcs egyszerű és könnyű cseréjét, ezzel is meghosszabbítva a marker élettartamát.


EDDING „750”:

Ideális fém, fa, üveg és műanyag jelölésére. Egyenletesen folyó tintája extrém hőmérséklet esetén is látható marad. Használható fűrészlapok, fémszerszámok, reszelők stb. permanens jelölésére.

EDDING „751”:

Tartós tintája kiválóan alkalmazható sötét és átlátszó anyagokon, előszeretetttel használják az autó- és hajóiparban.

EDDING „780”:

Az ultravékony írócsúcs pontossága és hatékonysága miatt elsősorban laboratóriumokban és üveggyártásban alkalmazzák. Tőkéletesen alkalmas kis felületeken történő jelölésekre, akár magas hőmérsékleten is.


EDDING „8750”:

Olajos, zsíros és piszkos felületeken egyaránt alkalmazható, így az olaj-, fém- és nehéziparban biztonsággal használhatók. A jelölés +300°C-ig ellenáll a hőnek. Az izopropanol, az etanol, a kenőolaj és a motorolaj nem oldja. A benzin és az aceton oldja a jelölést.

EDDING „950”:

A rendkívül tartós és fényálló paszta tökéletes választás durva, rozsdás, piszkos és nedves felületek jelölésére. Akár víz alatt is használható, jelölése víz-, elkenődés-, és fényálló. A kenőolaj és a motorolaj nem oldja. A benzin, az izopropanol, az etanol és az aceton oldja a jelölést.

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség