ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Ismerje meg a világ 5 legdrágább kávéját!

Mit tenne, ha egyetlen napig bármennyit költhetne kávéra? Milyen kávéval dobná fel a napját? Egy igazi kávérajongó bakancslistáján biztosan szerepelne, hogy a világ legexkluzívabb kávéit kipróbálja.

Mutatjuk melyek azok a kávétípusok, melyeket feltétlenül meg kell kóstolnia még ebben az életben:

5. Saint Helena Coffee – 50.000 Ft/kg

Nevét származási helyéről, az Atlanti-óceán közepén található St. Helena szigetről kapta a Bonaparte Napoleon által is igen kedvelt, és azóta is töretlen népszerűségnek örvendő kávéfajta. Borsos árát a távoli szigetről történő szállítási költségeinek és kiváló minőségének köszönheti a kávé, mely a karamell és a citrusok leheletnyi aromájával nyűgözi le fogyasztóját.


4. Kopi Luwak – 100.000 Ft/kg

A világ legdrágább kávéi között számon tartott nedű kizárólag az Indonéziában honos cibetmacska-féle, a maláj pálmasodró által éri el prémium minőségét. A cibetmacska a legérettebb kávécseresznyéket fogyasztja el, melyeket az emésztés során fermentál. A kávébabok érintetlenül haladnak át a macska emésztőrendszerén, miközben az ott elválaszott enzimek feloldják a kávé kesernyés ízét okozó fehérjéket. Az ismét napvilágot látott kávébabokat kézzel válogatják, tisztítják és kíméletesen pörkölik. A szokatlan feldolgozási mód, a magas kereslet és a különös íz teszik rendkívül drágává ezt a kávét.


3. Hacienda La Esmeralda – 220.000 Ft/kg

A panamai Baru hegységben, a guava fák árnyékában termő kávé számos nemzetközi elismerésben részesült az utóbbi években. A ritka kávékülönlegesség fantasztikus ízével és gazdag aromájával életre szóló és megismételhetetlen ízélménnyel kényezteti a legínyencebb kávérajongókat.


2. Finca El Injerto kávé – 310.000 Ft/kg

Zavarbaejtően magas áron szerezhetjük be ezt a ritka és meglehetősen apró kávészemekből álló, gazdag csokoládés és gyümölcsös ízvilágú guatemalai különlegességet, melyet generációk óta az Aguirre család termel a fenntartható gazdálkodás alapelveit követve.


1. Black Ivory kávé – közel 530.000 Ft/kg

Hasonlóan a Kopi Luwakhoz, ez a kávé is állati közreműködéssel éri el végleges formáját. Az Észak-Thaiföldön található elefántrezervátum lakóit gondosan válogatott Arabica kávébabokkal és gyümölcsökkel etetik. Emésztés során az elefántok gyomornedvei lebontják a szemek fehérjetartalmát és karakteres aromát kölcsönöznek az italnak. Ázsiában 25 szállodában kóstolhatjuk az exkluzív kávét, melynek csészénkénti ára több, mint 10 000 forintra rúg.


Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség