ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Kávévilág - „Excellent Mild” Mozart

Nem kell rajonganunk a klasszikus zenéért, ahhoz, hogy lenyűgözzön bennünket az ízek, aromák és illatok páratlan összhangja, mely minden csésze MOZART kávéban lágyan testet ölt.


A MOZART kávé olyan egyedi, mint a világhírű zeneszerző munkái. Az „Excellent Mild” Mozart legismertebb szerenádja, a Kis éji zene után kapta nevét. A közepesen erősen pörkölt, zamatos kávé a zenei klasszikushoz hasonlóan felejthetetlen kompozíciót eredményez. Az enyhe ízű, finom kávé minden aromarészletében az elegancia érzését és kiemelkedő kávéélményt hordozza magában. A fehér porcelánból készült „Elegante” mokkáscsésze romantikus kíséretként kelti életre a kávé ikonikus dallamait.

Akárcsak az azonos nevű zenemű, ez a kávé is könnyedségével nyűgözi le fogyasztóját. Már az első korty után érezhető a lendület és frissesség, mely a játékos aromák vidám táncával fokozza hangulatunkat. Később a kecses ízkompozíció lassú és mély lecsengésével, akár egy lágy melódia, felmelegíti lelkünket, hogy a csésze végére érve, mámorító boldogságban oldódhasson fel a megismételhetetlen ízélmény.

Kóstolja meg a MOZART „Excellent Mild” selymes és kacér kávéremekét!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség