ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Nyári kávékoktélok

Megállíthatatlanul tör ránk a napsütéses, forró nyár és vele együtt jókedv és kalandvágy tölti meg lelkünket.

A napos órák számának növekedése egyet jelent a nappalok meghosszabbodásával és az aktívan töltött percek gyarapodásával. Nyáron több időt töltünk a szabadban, esténként szívesen ülünk ki a hűvös teraszokra vagy közeli parkokba koktélokat, fröccsöt vagy limonádét szürcsölgetni családunk vagy barátaink társaságában.

A jó beszélgetések és vidám percek elmaradhatatlan kísérője lehet kedvenc kávénk is, mely garantálja, hogy nem álmosodunk el idő előtt, sőt egy kis csavart bevetve nem csak a koffein rázza majd fel!

A következő 3 csábító praktikának gyakorlatilag lehetetlen ellenállni!

1, Affogato

Az olasz desszert-ital nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. A kávé és fagyi találkozása fejedelmi ízeket és krémesen lágy textúrákat eredményez, melyek magyarázatra sem szorulnak. Kávé, fagyi, napsütés, mi kell még? Minimális erőfeszítés, maximális élvezet –  ennyire egyszerű:

Kanalazzon egy gombóc fagylaltot üvegpohárbaés öntse nyakon egy adag frissen főtt forró kávéval.

Klasszikus változatához használjon vaníliafagylaltot vagy különleges ízekért kóstolja meg dió- vagy karamellfagyival. Új dimenzió, csak ennyit mondhatunk!

2, Boldogság-bátorság szirup

Két alapvető összetevő mámorító házassága emlékezetes élménnyel kecsegtet. A kávé és alkohol remek párosítás lehet, ha önfeledt kikapcsolódásra vágyunk. Az ír kávéról mindenki hallott már, mely whiskey hozzáadásával készül, ezért mutatunk néhány különleges receptet:

A frissen főtt kávéhoz adjunk egy löttyintésnyi tejszínt és egy kupica Bailey’s-t vagy más krémlikőrt és öntsük jégkockával töltött pohárba. Hölgyeknek kötelező!

Karibi hangulatért spicceljük meg eszpresszónkat 4 cl rummal, 1 dl kókusztejjel és 1 teáskanál barna nádcukorral. A hatás garantált!

Jegeskávé-koktél receptünk felmelegíti lelkét és feldobja hangulatát:

2 adag lehűtött eszpresszóhoz adjon 4 cl ízesítetlen vodkát, 4 cl tejszínt, fél dl tejet és egy löttyintésnyi vaníliaszirupot. A kávékoktélt öntse egy jéggel teli long drink-es pohárba, fogyassza szívószállal, akár egy koktélt!

3, Turmix

Hosszú volt az éjszaka és gyorsan kell indulnia a reggelnek? Tudjuk a megoldást minden helyzetre!

Turmixoljon le egy érett banánt 1-2 szem puha datolyával vagy 1 evőkanál mézzelés 1,5 dl hideg tejjel, majd adja hozzá eszpresszóját. Fogyassza egészséggel a reggelinek is beillő sűrű, tartalmas italt, mely biztosan helyrehozza a napját!

Élvezzük, hogy végre kint lehetünk a szabadban és engedjünk az édes-mámoros kávékísértésnek!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség