ördögpapír

Kis- és Nagyker

Segíthetünk? Elérhetőségeink:

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu 06-30-443-9366

Csökkentse ökológiai lábnyomát az ALUFIX „Biologic” konyhai eszközökkel!

Itt a nyár és a jó idő sokakat csábít a tavakhoz, tengerekhez. Nincs is üdítőbb egy nyári estén megrendezett balatonparti grillsütésnél vagy a tengerpartra magunkkal vitt nagymama cseresznyéjénél. De gondolkodjunk csak. Hova kerül a sok műanyag villa, tányér és ételtartó, ha már vége a kerti bulinak vagy a piknikezésnek?


Bizony, a vizeinkbe. Csak a Földközi-tenger melletti térségben a nyaralószezonban 40%-kal nő a hulladék-termelés, amely az itt lakók éves átlag 208-760 kg/fő szemete mellett ijesztő statisztika. A vizekbe jutó műanyagok komoly veszélyt jelentenek nem csak az ott található élővilágra, de az emberek egészségére is. Elgondolkodtató adat az is, hogy egy műanyag palack 450 év alatt tűnik el, míg egy műanyag szatyor lebomlásának ideje 200-tól 1000 évig terjedhet. Szeretné megvárni?

Ugye nem? Az ALUFIX „Biologic” termékcsalád tagjai növényi nyersanyag-alapúak. Az evőeszközök bioplasztikus C-PLA - kukorica és fehérrépa felhasználásával készülnek, míg a tányérok és tálak a nádcukor termeléséből származó csépelt cukornádból származnak. Az evőeszközök és edények könnyűek, ugynakkor rendkívül erősek, stabilak, hő-, víz és olajállóak. A termékek kényelmesen használhatóak, nem kell lemondanunk a meleg ételekről, a mikrohullámú sütőről vagy a fagyasztóról használatuk során, mert az evőeszközök 85°C-ig, a cukornád termékek pedig -25°C és 100°C között hőállóak. Használatot követően fedett komposztáló térben 2-3 hónap alatt lebomlanak.

Gondoljon nyáron is vizeinkre és válassza az ALUFIX „Biologic” biológiai úton lebomló, komposztálható konyhai eszközeit, hogy a szórakozás ne menjen a környezet kárára!

Váltson webáruházra

több tízezer terméket forgalmazunk, melynek nagy része megtalálható üzleteinkben, a webáruházunkból 24-48 órán belüli szállítással teljesítjük a megrendeléseket, díjtalan szállítással

Webáruház

Tudta rólunk?

teljeskörű irodai és lakossági ellátást kínálunk, parkolási lehetőség az üzlet udvarában 300 m2-es térköves területen, valamint az üzlet előtti leálló sávban

Rólunk

Kapcsolat

4030 Debrecen, Monostorpályi u. 26.

Telefon: 06-52-530-266

Email: ordogpapir@ordogpapir.hu
Email: budapest@ordogpapir.hu

Elérhetőség